Povezane vesti
Majstorović: Realno je da Moldavija uđe u EU pre Srbije, članstvo nije u interesu ove vlasti
Serbian News Media 19.11.2025
Predsednik Upravnog odbora Centra za evropske politike Srđan Majstorović izjavio je da je krajnje vreme da građani Srbije odluče kako dalje jer režim Srpske napredne stranke ovakvom politikom vodi i državu i društvo u „postepeno nestajanje“. „Ovo je… »
Majstorović: Režim vodi državu i društvo u nestajanje, realno je da Albanija i Moldavija postanu članice EU pre Srbije
N1 Info 19.11.2025
Predsednik Upravnog odbora Centra za evropske politike Srđan Majstorović izjavio je da je krajnje vreme da građani Srbije odluče kako dalje, jer režim Srpske napredne stranke ovakvom politikom vodi i državu i društvo u "postepeno nestajanje". "Ovo je… »
Vesti dana »
Đoković: Malo sam se opustio posle 2:0, ali sam uspeo da na srećan način izađem iz nekih situacija
Radio sto plus pre 30 minutajoš 65 povezanih
Vladimir Prebilič sa Jelenom Kleut u Novom Sadu: Teško mi je da kažem da li će se ime dekana Filozofskog fakulteta naći u izveštaju EP
Danas pre 20 minutajoš 21 povezana
Poznato kad će biti gotova "španska" pijaca u Beogradu: Mali najavio niz atrakcija u glavnom gradu
Kurir pre 55 minutajoš 22 povezane
Studenti u blokadi nastavili prikupljanje potpisa za raspisivanje vanrednih izbora
RTV pre 5 minutajoš 19 povezanih