Povezane vesti
Mc Stojan blokirao savu perovića! Pevač sada izneo prljav veš: Pokušao sam da mu nađem profil i onda shvatio...
Kurir 19.11.2025
Savo Perović je otkrio da nikada ne blokira ljude na Instagramu, ali da se često nađe u situacijama u kojima drugi odluče da njega blokiraju. Jedan takav primer je i poznati reper Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan. - MC Stojan me je blokirao, a da… »
"Mc Stojan me je blokirao" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo
Alo 19.11.2025
Savo Perović prvi put progovorio o situaciji sa pevačem. Savo Perović je tokom gostovanja u emisiji "Istina ili klik" otkrio da nikada ne blokira ljude na Instagramu, ali da se često nađe u situacijama u kojima drugi odluče da njega blokiraju. Jedan… »
Vesti dana »
Nastavak vanredne sednice Skupštine Srbije: Rasprava o budžetu, eksproprijaciji i projektima
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 34 povezane
(Grafika) "Lavina leda" u Nepalu se dogodio opasan fenomen: Ogromna masa se survala s planine, pretvorila u zid vode i blata i krenula u smrtonosni pohod
Blic pre 13 minutajoš 31 povezana
U stanu Novosađanina pronađeno više od 2,8 kg droge i pištolj
Moj Novi Sad pre 47 minutajoš 25 povezanih
(Video) "Ne mogu da shvatim one koji se raduju smrti Ratka Mladića" Đukanović kroz suze na Blic TV: "Izručili su ga kao kilo mesa"
Blic pre 18 minutajoš 139 povezanih
U Srbiji aktivno 12 požara, bez novih žarišta u Deliblatskoj peščari, Vojvodinašume donirala hranu za životinje
RTV pre 2 satajoš 50 povezanih