Povezane vesti
Mc Stojan blokirao savu perovića! Pevač sada izneo prljav veš: Pokušao sam da mu nađem profil i onda shvatio...
Kurir 19.11.2025
Savo Perović je otkrio da nikada ne blokira ljude na Instagramu, ali da se često nađe u situacijama u kojima drugi odluče da njega blokiraju. Jedan takav primer je i poznati reper Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan. - MC Stojan me je blokirao, a da… »
"Mc Stojan me je blokirao" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo
Alo 19.11.2025
Savo Perović prvi put progovorio o situaciji sa pevačem. Savo Perović je tokom gostovanja u emisiji "Istina ili klik" otkrio da nikada ne blokira ljude na Instagramu, ali da se često nađe u situacijama u kojima drugi odluče da njega blokiraju. Jedan… »
Vesti dana »
Viši sud u Novom Sadu obustavio postupak protiv Vesića, Tanasković i drugih u slučaju nadstrešnica
Beta pre 40 minutajoš 49 povezanih
Stefanović (SSP) o ambasadorskoj konferenciji: Vučić govorio kao Milošević pre pada s vlasti
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih
(Video) Ovaj deo Srbije zavejao sneg! Evo gde će do sutra napadati i do pola metra!
Dnevnik pre 45 minutajoš 55 povezanih
MMF: Struja poskupljuje i dogodine, možda i gas, a NIS bi mogao da stvori nestašicu 20 odsto potrošnje goriva
Nova ekonomija pre 35 minutajoš 15 povezanih