Povezane vesti
Mc Stojan blokirao savu perovića! Pevač sada izneo prljav veš: Pokušao sam da mu nađem profil i onda shvatio...
Kurir 19.11.2025
Savo Perović je otkrio da nikada ne blokira ljude na Instagramu, ali da se često nađe u situacijama u kojima drugi odluče da njega blokiraju. Jedan takav primer je i poznati reper Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan. - MC Stojan me je blokirao, a da… »
"Mc Stojan me je blokirao" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo
Alo 19.11.2025
Savo Perović prvi put progovorio o situaciji sa pevačem. Savo Perović je tokom gostovanja u emisiji "Istina ili klik" otkrio da nikada ne blokira ljude na Instagramu, ali da se često nađe u situacijama u kojima drugi odluče da njega blokiraju. Jedan… »
Vesti dana »
Raspored Mundijala (25. dan): Haland odveo Norvešku u četvrtfinale, domaćin u vatrenoj atmosferi dočekuje Engleze
Danas pre 3 satajoš 16 povezanih
Najbolji meč Mundijala - Engleska srušila kletvu "Asteke" za četvrtfinale!
B92 pre 10 minutajoš 12 povezanih
Neverovatno prokletstvo Brazila se nastavlja! Agonija traje već 24 godine: Kad nalete na Evropljane, kraj je uvek isti!
Kurir pre 54 minutajoš 11 povezanih
Ančeloti posle eliminacije Brazila: Iskoristićemo ovaj poraz kao gorivo za novi ciklus
Kurir pre 24 minutajoš 6 povezanih