Povezane vesti
Mc Stojan blokirao savu perovića! Pevač sada izneo prljav veš: Pokušao sam da mu nađem profil i onda shvatio...
Kurir 19.11.2025
Savo Perović je otkrio da nikada ne blokira ljude na Instagramu, ali da se često nađe u situacijama u kojima drugi odluče da njega blokiraju. Jedan takav primer je i poznati reper Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan. - MC Stojan me je blokirao, a da… »
"Mc Stojan me je blokirao" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo
Alo 19.11.2025
Savo Perović prvi put progovorio o situaciji sa pevačem. Savo Perović je tokom gostovanja u emisiji "Istina ili klik" otkrio da nikada ne blokira ljude na Instagramu, ali da se često nađe u situacijama u kojima drugi odluče da njega blokiraju. Jedan… »
Vesti dana »
(Video) Putnik se živ zapalio u autobusu?! Plamen gutao sve pred sobom, najmanje šestoro mrtvih: Jezivi detalji užasa u Švajcarskoj
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Liga šampiona: Bajern već u četvrtfinalu, Atletiko blizu, Barselonine muke (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Izmešta se jedno stajalište u Beogradu! Radovi se obavljaju u više faza, evo do kada traju: promene u gradskom prevozu
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
Hifi "prevario" Evroligu, ali Olimpijakos razbio Pariz i skočio na drugo mesto
Nova pre 1 satjoš 1 povezana