Povezane vesti

Prva ispovest oca Uroša stanića Sin ga optužio za nasilje i maltretiranje, a on sada kroz suze sve priznao: Ne znam kako se…

Prva ispovest oca Uroša stanića Sin ga optužio za nasilje i maltretiranje, a on sada kroz suze sve priznao: Ne znam kako se…

Kurir pre 1 sat
Uroš Stanić, aktuelni učesnik rijalti programa “ Elita 9” u svojim izjavama je govorio da ga je otac maltretirao i tukao, dok smo s druge strane saznali od njegove majke, da otac Milan renovira kuću i ostavlja je svom sinu. Milana smo zatekli u radovima… »
"On je bolestan čovek!" Otac Uroša Stanića prvi put progovorio o odnosu sa sinom: "Maltretirao me je..."

"On je bolestan čovek!" Otac Uroša Stanića prvi put progovorio o odnosu sa sinom: "Maltretirao me je..."

Telegraf pre 2 sata
Uroš Stanić, učesnik rijalitija "Elita 9", isticao da ga je otac Milan maltretirao i tukao, dok Milan sada otkriva drugu stranu priče, a istovremeno uređuje stan za sina i brine o njegovoj budućnosti. Urošev otac Milan prvi put priča o odnosu sa sinom i… »
"Ošamario sam ga" Stravična ispovest oca Uroša Stanića, grca u suzama: "Vrteo mi je dupetom, izbacio je majku iz kuće"

"Ošamario sam ga" Stravična ispovest oca Uroša Stanića, grca u suzama: "Vrteo mi je dupetom, izbacio je majku iz kuće"

Alo pre 3 sata
Otvoreno o odnosu sa sinom. Uroš Stanić, aktuelni učesnik rijaliti programa Elita 9, u svojim izjavama govorio je da ga je otac maltretirao i tukao. S druge strane, njegova majka otkriva da otac Milan renovira kuću i planira da je ostavi svom sinu. Sada… »

Vesti dana »