Povezane vesti
"Upali mi u salon i tražili novac" Cecin frizer prošao pakao, uterivali mu "dug" 5.000 €, a sve kriva devojka...
Kurir 20.11.2025
Frizer Stevan Radivojević ispričao je da su mu nepoznati momci provalili u salon tražeći da im plati 5.000 evra. Kako je u jednoj emisiji ispričao, našao se u neprijatnoj situaciji kada mu je bila ponuđena saradnja koju je prihvatio. Ne sluteći da je reč… »
"Upali mi u salon i tražili novac": Cecin frizer prošao kroz pakao, morala i policija da reaguje
Telegraf 20.11.2025
Frizer Stevan Radivojević ispričao je da su mu nepoznati momci provalili u salon tražeći da im plati 5.000 evra. Kako je u jednoj emisiji ispričao, našao se u neprijatnoj situaciji kada mu je bila ponuđena saradnja koju je prihvatio. Ne sluteći da je reč… »
Vesti dana »
Dron sa eksplozivom iznad Nemačke uzdrmao EU: Brisel upozorava na ruske hibridne napade
NIN pre 35 minutajoš 32 povezane
Zelenski: Vlada priprema sveobuhvatan paket mera kao odgovor na promenu ruske taktike napada
Kurir pre 5 minutajoš 38 povezanih
Direktor Jovine gimnazije roditeljima poručio da ako ne prihvataju njegovu odluku ispišu decu iz škole
Radio 021 pre 2 satajoš 17 povezanih
"Nažalost, protiv Zvezde sam pao na terenu": Ivan Gudelj pre 40 godina ostao bez svih svojih snova
Mondo pre 3 satajoš 28 povezanih