Povezane vesti
"Vidimo vas, ispalićemo hitac": Alarmantno upozorenje bivšeg šefa MI6 zbog ruskog broda koji je laserom ciljao pilote
Blic 20.11.2025
Velika Britanija smatra brod pretnjom zbog mogućnosti prikupljanja obaveštajnih podataka Ruska ambasada negira optužbe i apeluje na suzdržane poteze Londona Bivši šef MI6 Ričard Dirlav izjavio je za "Skaj njuz" da bi britanska mornarica mogla da bude… »
"Kraljevska mornarica da ispali hitac upozorenja na Ruse!" Sve napetije kod obale Škotske, bivši šef MI6 o špijunskom brodu…
Kurir 20.11.2025
Ser Ričard Dirlav, bivši šef MI6, izjavio je da bi britanska Kraljevska mornarica mogla da bude primorana da "ispali hitac upozorenja" ili "preseče put" ruskom špijunskom brodu "Jantar" koji se vrzma kod obala severne Škotske. On je to izjavio za Skaj… »
Poruka Putinu: Hitac će biti ispaljen
B92 20.11.2025
Bivši šef MI6 Ričard Dirlav izjavio da bi britanska mornarica mogla da bude primorana da "ispali upozoravajući hitac" ili "preseče put" ruskom špijunskom brodu "Jantar", koji se nalazi kod severne Škotske, nakon što je usmerio lasere na pilote RAF-a… »
Vesti dana »
NIS dobio licencu OFAK-a do 23. januara, javljaju mediji, ali još nema potvrde Vašingtona
BBC News pre 18 minutajoš 45 povezanih
(Foto, video) Ogroman broj mrtvih, proglašeno vanredno stanje! Mladi goreli živi, stižu nove informacije o žrtvama: Ovo je uzrok katastrofe u Švajcarskoj?
Blic pre 28 minutajoš 85 povezanih
U Nišu održan komemorativi skup – 14 meseci, 16 žrtava, 0 odgovornih
Južne vesti pre 58 minutajoš 27 povezanih
Mali: U 2026. godini prosečna plata veća od 1.000, a u 2027. dostići će 1.400 evra
Jugmedia pre 1 satjoš 28 povezanih
Krvava novogodišnja noć Rusi tvrde: Ukrajinci dronovima napali kafić i hotel u Hersonu, 24 osobe stradale (foto)
Blic pre 3 satajoš 30 povezanih