Povezane vesti
"Kad nije bila tu 15 godina, ne treba mi ni sad": Ovako živi dečak kojeg je majka ostavila kao bebu: "Svi me izbegavaju, nemam…
Blic pre 1 sat
Od ranog jutra radi na poslovima oko domaćinstva, uz obaveze u školi Majka ga je napustila kada je imao mesec dana, a veći deo detinjstva proveo je u domu Drugova imam, ali pretežno me svi izbegavaju, nemam gde ni da se okupam, nemam uslova pa valjda svi… »
"Kad mi nije bila ovih 15 godina, ne treba mi ni sad" Kako živi dečak kog je majka ostavila s mesec dana: Drugovi me…
Kurir pre 1 sat
U Jeginovom Lugu, nedaleko od Kalesije u Bosni, živi 15-godišnji dečak Amel kog život od rođenja nije mazio. Živi sa ocem u teškim uslovima, majka ga je davno ostavila, toliko davno da više ne želi ni da je upozna. Veli, kad mi nije bila ovih 15 godina… »
Vesti dana »
Izlivanje Južne Morave izazvalo evakuaciju i prekide u saobraćaju u Vranju
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 9 povezanih
Mađarska traži obustavu finansijske pomoći EU Ukrajini zbog korupcije
Politika pre 6 minutajoš 19 povezanih
Rusi pristali da prodaju naftnu industriju Srbije NIS Na berzi bio milijardu evra, ali vredi mnogo više evo šta berzanski analitičar kaže za dnevnik
Dnevnik pre 1 satjoš 17 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju 20. novembar 2025: Pretežno sunčano i toplije, kiša uveče na jugu i istoku
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 17 povezanih