Povezane vesti
Anđušić otkrio zašto je napustio Dubai: Hteo sam da igram, nisam bio zadovoljan minutažom
Euronews pre 20 dana
Nakon što je sezonu proveo u Dubaiju, Danilo Anđušić vratio se u Evropu, gde će do kraja takmičarske godine nastupati za grčki Aris. Posle velikih pojačanja u Emiratima ovog leta, srpski košarkaš nije uspeo da se nametne Jurici Golemcu, pa je doneo… »
Anđušić otkrio zbog čega je došao u Aris: "Slušao sam priče o Nikosu Galisu, pričao sam sa Alimpijevićem..."
Telegraf pre 20 dana
Nakon više od jedne sezone provedene u Dubaiju, Danilo Anđušić se ponovo vraća u Evropu. Nekadašnji košarkaš Partizana potpisao je ugovor sa ekipom grčkog Arisa za koju će nastupati do kraja tekuće takmičarske godine. Nije uspeo Anđušić ove sezone da se… »
„Meni se to nikad nije desilo u karijeri“: Anđušić progovorio o vremenu kada je igrao za Partizan!
Hot sport pre 21 dana
„Verujem da i sada mogu da okrenu sezonu“. Danilo Anđušić, bivši igrač Dubaija, nedavno je potpisao za grčki Aris, a nalazi se i na spisku selektora Srbije Dušana Alimpijevića za kvalifikacije. Nekadašnji košarkaš Partizana, u razgovoru za Meridian… »
Da li je Drezgić ovom izjavom "potkačio" Partizan?
B92 pre 21 dana
Prvotimac Mege Savo Drezgić istakao je glavnu razliku između "ružičastih" i ostalih klubova u Evropi, među kojima se svakako nalazi i njegov bivši klub - Partizan. Drezgić je u seniorsku košarku zakoračio kao 16-godišnjak, debitovanjem za Partizan na… »
Danilo Anđušić o „onoj“ sezoni Partizana: To nisam doživeo…
Sport klub pre 21 dana
Danilo Anđušić nije više član evroligaške ekipe, ali je i te kako relevantan u evropskim košarkaškim okvirima. Novo je pojačanje slavnog Arisa, a nalazi se i na spisku selektora Srbije Dušana Alimpijevića za novembarski kvalifikacioni prozor. U… »
Nekadašnji košarkaš Partizana otvorio dušu: Drezgić otkrio zašto je Mega “najbolji potez života”!
Hot sport pre 21 dana
„Bolji potez nisam mogao da napravim!“ Talentovani mladi igrač Savo Drezgić, potpisao je u maju za Megu, a pre toga je krajem prošle sezone nosio dres DME Academy pre nego što je debitovao u NCAA ligi za Georgia Bulldogs. Drezgić je prošao mlađe… »
Bivši igrač Partizana: Dolazak u Megu najbolji potez
Sport klub pre 21 dana
Prvotimac Mege Savo Drezgić rekao je da je dolazak u beogradsku ekipu najbolji potez, pošto je taj klub poznat kao jedan od najboljih za razvoj mladih igrača. „Čvrsto verujem da je dolazak u Megu najbolji potez koji sam mogao da napravim. Već se pokazalo… »
Biser srpske košarke otvorio dušu i otkrio zašto je prešao u Megu! Savo Drezgić oduševio porukom: "To je jedan od najboljih…
Kurir pre 21 dana
"Čvrsto verujem da je dolazak u Megu najbolji potez koji sam mogao da napravim. Već se pokazalo da je Mega jedan od najboljih klubova na svetu što se tiče razvoja mladih igrača. Svake godine klub izbaci nove talentovane igrače i odluka zaista nije bila… »
Vesti dana »
Nesreća u Hrvatskoj: Migrant nastradao u Savi, više od deset spašeno
BBC News pre 14 minutajoš 27 povezanih
Lavrov: Pod određenim uslovima može doći do nacionalizacije NIS-a, uz saglasnost Rusije
Beta pre 14 minutajoš 21 povezana
VIDEO Pogledajte šta su navijači Zvezde radili usred noći po Gracu: Pojavili se snimci dešavanja sa ulica
Nova pre 1 satjoš 27 povezanih