Povezane vesti

Aca Sofronijević čeka bebu sa suprugom, a spojili su ih sudbina – i poznata voditeljka: „Da sam zakasnio samo 30 sekundi, ne…

Aca Sofronijević čeka bebu sa suprugom, a spojili su ih sudbina – i poznata voditeljka: „Da sam zakasnio samo 30 sekundi, ne…

Nova 20.11.2025
Aca Sofronijević i njegova supruga Kosana Stišović juče su potvrdili da će uskoro postati roditelji, a povodom treće godišnjice ljubavi otputovali su u Pariz. Poznati harmonikaš se ovim povodom oglasio na mrežama: „Tri godine sa mojim anđelom čuvarem… »
"Posle tri godine uskoro će nas biti troje" Aca Sofronijević objavio slike sa trudnom ženom iz Pariza, Kosana ne skida osmeh

"Posle tri godine uskoro će nas biti troje" Aca Sofronijević objavio slike sa trudnom ženom iz Pariza, Kosana ne skida osmeh

Kurir 20.11.2025
Harmonikaš Aca Sofronijević i njegova supruga Kosana čekaju dete, a njih dvoje trenutno borave u Parizu. Naime, Sofronijević i njegova supruga danas slave tri godine otkako su zajedno, a uz zajedničke fotografije joj se javno obratio. - Tri godine sa… »
„Posle tri godine uskoro će nas biti troje“: Aca Sofronijević podelio fotke sa trudnom Kosanom (FOTO)

„Posle tri godine uskoro će nas biti troje“: Aca Sofronijević podelio fotke sa trudnom Kosanom (FOTO)

Nova 20.11.2025
Naš poznati harmonikaš juče je potvrdio srećne vesti, a povodom godišnjice ljubavi sa lepom doktorkom otputovali su u Pariz. Aca Sofronijević i Kosana Stišović objavili su da čekaju bebu, a par je trenutno u prestonici Francuske, gde se odmaraju pred… »
"Posle tri godine uskoro će nas biti troje": Aca Sofronijević objavio slike sa trudnom ženom iz Pariza, Kosana ne skida osmeh…

"Posle tri godine uskoro će nas biti troje": Aca Sofronijević objavio slike sa trudnom ženom iz Pariza, Kosana ne skida osmeh…

Blic 20.11.2025
Sofronijević se oglasio uz emotivnu poruku- Harmonikaš se javno obratio trudnoj supruzi. Harmonikaš Aca Sofronijević i njegova supruga Kosana čekaju dete, a njih dvoje trenutno borave u Parizu odakle se on sada oglasio. Naime, Sofronijević i njegova… »

Vesti dana »