Povezane vesti
Moj Veljko je do skoro bio prizetko: Ceca o selidbi sina iz Titela i povratku u porodičnu vilu u Ljutice Bogdana
Story pre 1 dan
Ceca Ražnatović u najnovijoj epizodi svoje emisije otkrila je detalj iz porodičnog života koji je odmah privukao pažnju javnosti. Regionalna muzička zvezda ugostila je "momke devedesetih" – Nenada Kneževića Kneza, Ivana Gavrilovića i Bakija B3 i upravo… »
"Ti si prizetko kao moj veljko": Ceca Ražnatović potkačila Bakija B3 kada je priznao da se preselio kod ženinih u Banja Luci…
Blic pre 4 sati
Emisija je obogatila gledaoce muzikom, smehom i zanimljivim pričama gostiju iz 90-ih. Baki B3 otkrio da živi u Republici Srpskoj sa suprugom i decom, što je iznenadilo Cecu. U najnovijoj epizodi “Ceca Show” regionalna zvezda Ceca Ražnatović ugostila je… »
"Filip živojinović me to pita svaki put kad se vidimo": Knez u emisiji "Ceca show" otkrio nepoznate detalje o privatnom…
Blic pre 1 dan
Na Blic televiziji se upravo emituje emisija "Ceca show" zbog koje će vas zaboleti stomak od smeha Sjajni gosti donose zanimljive i intrigantne priče koje do sada nisu iznosili u javnosti U novoj epizodi “Ceca Show” Ceca Ražnatović otvara vrata studija… »
Vesti dana »
U Bugarskoj i još četiri zemlje uhapšeno 35 ilegalnih trgovaca starinama vrednosti 100 miliona evra
Beta pre 2 satajoš 1 povezana
Studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru: Dosta je bilo straha, izađite na ulice
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Generalni direktor Beogradskih elektrana: Spremni smo na svaku situaciju, imamo dovoljno mazuta
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Janu zaustavila policija, a ona šokirala priznanjem: "Popila sam čašicu rakije posle emisije i sela za volan"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana