Povezane vesti
Odbojka: Ach Ljubljana slavila u „Jezeru“
Kragujevačke pre 5 sati
Odbojkaši Radničkog poraženi su u Kragujevcu od ACH Volley rezultatom 0:3 (13:25, 20:25, 23:25) u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Gosti iz Ljubljane nametnuli su ritam od samog starta, dok je Radnički u drugom i trećem setu uspeo… »
Poraz odbojkaša Radničkog od ACH Volley - revanš naredne nedelje u Ljubljani
InfoKG pre 7 sati
Odbojkaši Radničkog poraženi su u Kragujevcu od ACH Volley rezultatom 0:3 (13:25, 20:25, 23:25) u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Gosti iz Ljubljane nametnuli su ritam od samog starta, dok je Radnički u drugom i trećem setu uspeo… »
Ach Volley ubedljiv protiv Radničkog u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona
iKragujevac pre 11 sati
Odbojkaši Radničkog doživeli su poraz pred domaćom publikom u sportskoj dvorani „Jezero“, gde ih je slovenački ACH Volley savladao sa 3:0 u setovima (25:13, 25:20, 25:23) u prvom susretu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Tim iz Ljubljane… »
Radnički pokazao borbeni duh, revanš u Ljubljani donosi novu šansu
Veliki park pre 12 sati
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 1 satjoš 50 povezanih
Ukrajini preti kapitulacija: Cure detalji novog američkog plana zbog kog Putin trlja ruke
Nova pre 29 minutajoš 47 povezanih
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 2 satajoš 27 povezanih
Izborna repriza na Kosovu i Metohiji, može li Srpska lista da pomeri jezičak na vagi
RTS pre 1 satjoš 32 povezane