Povezane vesti
Kevin Spejsi posle skandala: Glumac otkrio da mu je sada sva imovina u magacinu: "bukvalno nemam dom"
Blic pre 3 sata
Kevin Spejsi trenutno nema stalni dom i živi gde god ima posao. Holivudska industrija ga je praktično isključila nakon skandala iz 2017. godine. Sedam godina nakon skandala koji je potpuno preokrenuo njegovu karijeru, Kevin Spejsi otkrio je da je ostao… »
Posle optužbi za seksualno zlostavljanje, Kevin Spejsi ostao bez posla: "Postao sam beskućnik"
B92 pre 7 sati
Sedam godina nakon skandala zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, glumac Kevin Spejsi otkrio je da je beskućnik. Nekadašnja holivudska zvezda nema stalnu adresu i trenutno živi po hotelima, što predstavlja drastičan pad za dvostrukog oskarovca čiji se… »
Kevin Spejsi postao beskućnik: „Živim po hotelima, prihodi su minimalni“
Nova pre 8 sati
Dvostruki Oskarovac Kevin Spejsi objavio je da je postao beskućnik sedam godina nakon skandala zbog optužbi za seksualno zlostavljanje. Nakon što je 2017. godine prvi put optužen za seksualno zlostavljanje, nekadašnja velika zvezda susreo se sa ogromnim… »
Kevin Spejsi kaže da je beskućnik: „Idem tamo gde ima posla“
Danas pre 10 sati
Kevin Spejsi kaže da je beskućnik, što je posledica suočavanja sa pravnim troškovima i nedostatka posla usled optužbi za seksualno uznemiravanje. „Živim u hotelima, živim u Airbnb smeštajima“, rekao je Kevin Spejsi u intervjuu za The Telegraph koji je… »
Kevin Spejsi postao beskućnik: "Kuću sam morao da prodam, nemam prihoda"
Telegraf pre 10 sati
Sedam godina nakon skandala zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, glumac Kevin Spejsi otkrio je da je beskućnik. Nekadašnja holivudska zvezda nema stalnu adresu i trenutno živi po hotelima, što predstavlja dramatičan pad za dvostrukog oskarovca čiji… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 24 minutajoš 45 povezanih
Hitno se oglasio Zelenski: Otkrio da li je spreman da pregovara o Trampovom planu za mir u Ukrajin
Večernje novosti pre 20 minutajoš 42 povezane
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 5 satijoš 32 povezane