Povezane vesti
Roditelji i profesori "Jovine" na sastanku u Ministarstvu prosvete, primljeni, ali ne kod Stankovića (VIDEO)
Moj Novi Sad 20.11.2025
Roditelji i profesori đaka Jovine gimnazije danas su došli u Beograd, ispred Ministarstvo prosvete kako bi zatražili smenu direktora te škole Radivoja Stojkovića, za koga tvrde da nije u stanju da obavlja tu funkciju. Oni su prethodno tražili razgovor s… »
Vučić: Srećan sam što je Hrka prekinula štrajk, želim joj da sačeka pravdu i sve najbolje u životu
N1 Info 20.11.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je srećan što je Dijana Hrka prekinula štrajk glađu i poželeo joj da "sačeka pravdu". Hrka, majka mladića poginulog pri padu nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu prošlog novembra, štrajkovala je 16… »
Aleksandar Vučić: „Želim Dijani Hrka da sačeka pravdu, srećan sam što je prekinula štrajk glađu“
Serbian News Media 20.11.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je srećan što je Dijana Hrka prekinula štrajk glađu i poželeo joj da „sačeka pravdu“. Hrka, majka mladića poginulog pri padu nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu prošlog novembra, štrajkovala… »
Delegacija roditelja učenika Jovine gimnazije ušla u zgradu Ministarstva prosvete
Danas 20.11.2025
Delegacija roditelja i nastavnika Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ u Novom Sadu došla je ispred Ministarstva prosvete jer su predali zahtev ministru prosvete da ih primi zbog, kako su naveli „ozbiljnog ugrožavanja prava na obrazovanje učenika“ te škole… »
Vučić: Srećan sam što Hrka prekinula štrajk, želim joj da sačeka pravdu i sve najbolje u životu
Glas Zaječara 20.11.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je srećan što je Dijana Hrka prekinula štrajk glađu i poželeo joj da "sačeka pravdu". Hrka, majka mladića poginulog pri padu nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu prošlog novembra, štrajkovala je 16… »
Vučić: Srećan sam što Hrka prekinula štrajk, želim joj da sačeka pravdu i sve najbolje u životu
Danas 20.11.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je srećan što je Dijana Hrka prekinula štrajk glađu i poželeo joj da „sačeka pravdu“. Hrka, majka mladića poginulog pri padu nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu prošlog novembra, štrajkovala je 16… »
Vučić o Dijani Hrki: Srećan sam što je prekinula štrajk glađu, želim joj da sačeka pravdu
Blic 20.11.2025
Predsednik Aleksandar Vučić je rekao da ne želi da odgovara Dijani Hrki na reči o porodici Dodao je da su i nju i mnoge druge doveli u atmosferu u kojoj je sve što kažeš protiv porodice Vučić dozvoljeno Predsednik Aleksandar Vučić je rekao da je srećan… »
Vesti dana »
Tramp: Sukob Ukrajine i Rusije bi mogao da se završi za nekoliko nedelja
Politika pre 5 satijoš 6 povezanih
Srpska lista prema preliminarnim rezultatima osvojila 96 odsto glasova u svih deset opština sa srpskom većinom
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Ovo je novi kurs evra: Po ovim vrednostima menjačnice prodaju valute
Mondo pre 32 minutajoš 1 povezana
„Bitka polova“ pripala Niku Kirjosu, Sabalenka ponosna na učešće u egzibiciji
Danas pre 10 satijoš 1 povezana