Povezane vesti

Roditelji i profesori "Jovine" na sastanku u Ministarstvu prosvete, primljeni, ali ne kod Stankovića (VIDEO)

Roditelji i profesori "Jovine" na sastanku u Ministarstvu prosvete, primljeni, ali ne kod Stankovića (VIDEO)

Moj Novi Sad pre 2 sata
Roditelji i profesori đaka Jovine gimnazije danas su došli u Beograd, ispred Ministarstvo prosvete kako bi zatražili smenu direktora te škole Radivoja Stojkovića, za koga tvrde da nije u stanju da obavlja tu funkciju. Oni su prethodno tražili razgovor s… »
Vučić: Srećan sam što je Hrka prekinula štrajk, želim joj da sačeka pravdu i sve najbolje u životu

Vučić: Srećan sam što je Hrka prekinula štrajk, želim joj da sačeka pravdu i sve najbolje u životu

N1 Info pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je srećan što je Dijana Hrka prekinula štrajk glađu i poželeo joj da "sačeka pravdu". Hrka, majka mladića poginulog pri padu nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu prošlog novembra, štrajkovala je 16… »
Aleksandar Vučić: „Želim Dijani Hrka da sačeka pravdu, srećan sam što je prekinula štrajk glađu“

Aleksandar Vučić: „Želim Dijani Hrka da sačeka pravdu, srećan sam što je prekinula štrajk glađu“

Serbian News Media pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je srećan što je Dijana Hrka prekinula štrajk glađu i poželeo joj da „sačeka pravdu“. Hrka, majka mladića poginulog pri padu nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu prošlog novembra, štrajkovala… »
Delegacija roditelja učenika Jovine gimnazije ušla u zgradu Ministarstva prosvete

Delegacija roditelja učenika Jovine gimnazije ušla u zgradu Ministarstva prosvete

Danas pre 4 sati
Delegacija roditelja i nastavnika Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ u Novom Sadu došla je ispred Ministarstva prosvete jer su predali zahtev ministru prosvete da ih primi zbog, kako su naveli „ozbiljnog ugrožavanja prava na obrazovanje učenika“ te škole… »
Vučić: Srećan sam što Hrka prekinula štrajk, želim joj da sačeka pravdu i sve najbolje u životu

Vučić: Srećan sam što Hrka prekinula štrajk, želim joj da sačeka pravdu i sve najbolje u životu

Glas Zaječara pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je srećan što je Dijana Hrka prekinula štrajk glađu i poželeo joj da "sačeka pravdu". Hrka, majka mladića poginulog pri padu nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu prošlog novembra, štrajkovala je 16… »

Danas pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je srećan što je Dijana Hrka prekinula štrajk glađu i poželeo joj da „sačeka pravdu“. Hrka, majka mladića poginulog pri padu nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu prošlog novembra, štrajkovala je 16… »
Vučić o Dijani Hrki: Srećan sam što je prekinula štrajk glađu, želim joj da sačeka pravdu

Vučić o Dijani Hrki: Srećan sam što je prekinula štrajk glađu, želim joj da sačeka pravdu

Blic pre 5 sati
Predsednik Aleksandar Vučić je rekao da ne želi da odgovara Dijani Hrki na reči o porodici Dodao je da su i nju i mnoge druge doveli u atmosferu u kojoj je sve što kažeš protiv porodice Vučić dozvoljeno Predsednik Aleksandar Vučić je rekao da je srećan… »

Vesti dana »