Povezane vesti
Marija Kulić se hitno oglasila: Zabrinuta za Miljanino zdravlje: "Niko mi ne odgovara, ona se drži i plače"
Blic pre 7 sati
Marija je putem društvenih mreža zatražila informacije o stanju svoje ćerke. Miljana se žalila na bolove i plakala, što je izazvalo brigu kod Marije. Majka rijaliti učesnice Miljane Kulić, Marija Kulić, zabrinuta je za ćerkino zdravlje, a tim povodom se… »
Marija u strahu zbog miljaninog stanja, javno traži pomoć Hitno se oglasila: "zašto se drži i plače? Niko mi ne odgovara"
Alo pre 7 sati
Na svom Instagram profilu Marija je potražila pomoć od pratilaca. Marija Kulić se oglasila povodom narušenog zdravstvenog stanja svoje ćerke Miljane Kulić. Na svom Instagram profilu Marija je potražila pomoć od pratilaca, te zamolila da joj kažu šta joj… »
Marija Kulić zabrinuta, hitno se oglasila: "Neka mi neko napiše šta je Miljani, šta je boli?"
Telegraf pre 7 sati
Majka rijaliti učesnice Miljane Kulić, Marija Kulić, zabrinuta je za ćerkino zdravlje, a tim povodom se oglasila na mrežama. Naime, Marija traži od pratioca da joj kažu šta joj je sa ćerkom nakon što je videla da se žali na bolove. - Da li neko može da… »
Vesti dana »
ANEM: Napad na ekipu N1 je 17. po redu napad u šatorskom naselju kod Skupštine, nadležni da reaguju
Novi magazin pre 31 minutajoš 32 povezane
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 3 satajoš 30 povezanih
Vanredna situacija proglašena u Vranju zbog izlivanja Južne Morave i rizika od poplava
Naslovi.ai pre 2 satajoš 27 povezanih