Povezane vesti
Merc je razgovarao sa Tuskom o sabotažama na poljskim železnicama
Euronews pre 7 sati
Nemački kancelar Fridrih Merc razgovarao je telefonom sa premijerom Poljske Donaldom Tuskom o nedavnim sabotažama na poljskim železnicama, saopštila je danas kancelarija nemačkog predsednika, iako detalji razgovora nisu objavljeni. U saopštenju je ipak… »
Merc i Tusk: Podržavamo Ukrajinu u njenom ratu sa Rusijom
Politika pre 7 sati
Nemački kancelar Fridrih Merc razgovarao je telefonom sa premijerom Poljske Donaldom Tuskom o nedavnim sabotažama na poljskim železnicama. BERLIN - Nemački kancelar Fridrih Merc razgovarao je telefonom sa premijerom Poljske Donaldom Tuskom o nedavnim… »
Poljska zatražila od Belorusije izručenje dvojice Ukrajinaca osumnjičenih za sabotaže
RTV pre 10 sati
VARŠAVA - Portparol poljskog Ministarstva spoljnih poslova Maćej Vevior izjavio je za PAP da je beloruskom otpravniku poslova uručena diplomatska nota kojom Varšava zahteva ekstradiciju dvojice ukrajinskih državljana osumnjičenih za sabotažne i… »
Poljska traži izručenje dvojice Ukrajinaca: Varšava tvrdi da su delovali za ruske službe
Politika pre 10 sati
U mestu Mika, u Mazovskom vojvodstvu, eksplozivna naprava je oštetila železničku prugu. Portparol poljskog Ministarstva spoljnih poslova Maćej Vevior izjavio je za PAP da je beloruskom otpravniku poslova uručena diplomatska nota kojom Varšava zahteva… »
Tusk: Sa Zelenskim dogovorena saradnja poljskih i ukrajinskih službi i železnica
Blic pre 18 sati
Dva akta sabotaže dogodila su se na železničkoj liniji Varšava-Dorohusk u novembru Optužnice su podignute protiv dvojice Ukrajinaca za sabotaže koje su navodno izvedene po nalogu ruskih službi Premijer Poljske Donald Tusk izjavio je danas da je sa… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 1 satjoš 50 povezanih
Blumberg: Predlog SAD Ukrajini predviđa predaju Donbasa i prekid sankcija Rusiji
Vesti online pre 1 satjoš 47 povezanih
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 2 satajoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
Južne vesti pre 6 satijoš 32 povezane