Povezane vesti

Konačno sam pobedila strahove: Marina Visković stihovima poslala snažnu poruku (foto)

Konačno sam pobedila strahove: Marina Visković stihovima poslala snažnu poruku (foto)

Večernje novosti pre 2 sata
POP pevačica Marina Visković iznenadila je publiku emotivnom baladom pod nazivom „Sporedna uloga“ koja je za samo dva dana od objavljivanja osvojila sve njene fanove, međutim nije ni slutila da će se dići toliko velika pompa oko ekranizacije ove numere… »
Marina Visković progovorila o hapšenju u crkvi: Upale specijalne jedinice, pevačica otkrila detalje sa snimanja spota

Marina Visković progovorila o hapšenju u crkvi: Upale specijalne jedinice, pevačica otkrila detalje sa snimanja spota

Mondo pre 7 sati
Pevačica Marina Visković snimila je novi spot u crkvenom prostoru u naselju Putnici, a u kadrovima se, pored nje, pojavljuju i pripadnici specijalne policijske jedinice. Ideja da se priča za numeru "Sporedna uloga" smesti u crkvu potekla je od reditelja… »
"Briga me šta će ko reći": Marina Visković bila na licu mesta kada je upala specijalna jedinica policije, scene iz spota…

"Briga me šta će ko reći": Marina Visković bila na licu mesta kada je upala specijalna jedinica policije, scene iz spota…

Blic pre 9 sati
Marina doživljava pesmu kao refleksiju na lične borbe u životu i potrebu da budemo glavna uloga u svom životu. Spot uključuje nastup simfonijskog orkestra, što je dodalo posebnu dimenziju produkciji. Marina Visković poručuje je da se više ne obazire šta… »
Hapšenje u crkvi Marina Visković bila na licu mesta kada je upala specijalna jedinica policije: "Briga me šta će ko reći!"

Hapšenje u crkvi Marina Visković bila na licu mesta kada je upala specijalna jedinica policije: "Briga me šta će ko reći!"

Alo pre 9 sati
Marina Visković snimila novu pesmu. Marina Visković iznenadila je publiku emotivnom baladom pod nazivom "Sporedna uloga" koja je za samo jedan dan osvojila sve njene fanove, međutim nije ni slutila da će se dići toliko velika pompa oko ekranizacije ove… »
"Plakala sam..." Marina Visković dobila veliku bitku i poslala jaku poruku: "Konačno sam pobedila strahove"

"Plakala sam..." Marina Visković dobila veliku bitku i poslala jaku poruku: "Konačno sam pobedila strahove"

Telegraf pre 9 sati
Nije ni slutila da će se njena želja da ekranizuje novu pesmu pretvoriti u pravu dramu! Marina Visković iznenadila je publiku emotivnom baladom pod nazivom "Sporedna uloga" koja je za samo jedan dan osvojila sve njene fanove, međutim nije ni slutila da… »

Vesti dana »