Povezane vesti
Skrobić: Znamo koliko možemo
Sportski žurnal pre 7 sati
Jovana Skrobić, levi bek reprezentacije Srbije puna optimizma pred današnji start turnira “Četiri nacije”. Ženska reprezentacija Srbije startovaće večeras (20:30), utakmicom protiv Mađarske na prestižnom međunarodnom turniru „Četiri nacije“. Pored naše… »
"Da opipamo puls, vidimo gde smo i šta možemo"
B92 pre 8 sati
Rukometašica Srbije Jovana Skrobić izjavila je da očekuje odlične mečeve na turniru "Četiri nacije", koji će biti održan u norveškom Bergenu. Na turniru u Bergenu će pored Srbije učestvovati Norveška, Mađarska i Španija. "Turnir je veoma težak, ekipe sa… »
Jovana Skrobić: Očekuju nas tri odlična meča na turniru "Četiri nacije"
RTV pre 9 sati
BERGEN - Rukometašica Srbije Jovana Skrobić izjavila je da očekuje odlične mečeve na turniru "Četiri nacije", koji će biti održan u norveškom Bergenu. Na turniru u Bergenu će pored Srbije učestvovati Norveška, Mađarska i Španija. "Turnir je veoma težak… »
Srbija večeras protiv Mađarske na startu turnira "Četiri nacije" Jovana Skrobić: Očekuju nas tri odlična meča
Dnevnik pre 9 sati
Ženska rukometna reprezentacija Srbije startovaće večeras od 20:30, utakmicom protiv Mađarske na prestižnom međunarodnom turniru „Četiri nacije“. Pored naše selekcije na turniru u Bergenu učestvuju još reprezentacije Španije i Norveške. Levi bek naše… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 1 satjoš 50 povezanih
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 2 satajoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 6 satijoš 32 povezane