Povezane vesti

Nestala devojčica (14)! Vanesa poslednji put viđena sinoć kod školskog igrališta - od tada joj se gubi svaki trag, a mobilni…

Nestala devojčica (14)! Vanesa poslednji put viđena sinoć kod školskog igrališta - od tada joj se gubi svaki trag, a mobilni…

Kurir pre 35 minuta
Od sinoć se gubi trag 14-godišnjoj devojčici iz Zagreba. Kako je objavila njena majka, Vanesa Popara Virovkić poslednji put je viđena sinoć oko 20 sati kod školskog igrališta u novozagrebačkom naselju Travno. Od tada joj je mobilni telefon isključen. Na… »
Nestala devojčica u Zagrebu: Vanesi (14) se izgubio svaki trag u blizini igrališta, mobilni telefon joj je isključen

Nestala devojčica u Zagrebu: Vanesi (14) se izgubio svaki trag u blizini igrališta, mobilni telefon joj je isključen

Blic pre 12 sati
Vanesa je rođena 2011. godine, visoka 165 centimetara i ima smeđu kosu i oči Policija apeluje na građane da prijave bilo kakve informacije o nestaloj devojčici Tinejdžerka Vanesa Popara Virković (14) iz Zagreba nestala je sinoć, a kako je rekla njena… »
Vanesa nestala u Zagrebu, očajna majka moli za pomoć: "Dete nisam zatekla kod kuće"

Vanesa nestala u Zagrebu, očajna majka moli za pomoć: "Dete nisam zatekla kod kuće"

Telegraf pre 14 sati
U Zagrebu je sinoć nestala Vanesa, a očajna majka moli sve za pomoć kako bi pronašla svoje dete, prenosi 24sata.hr. "Sinoć u 20 sati i 15 minuta se gubi svaki trag mojoj ćerki. Tada smo se zadnji put čule dok sam ja bila na poslu. Dete nisam zatekla kod… »

Vesti dana »