Povezane vesti
Nestala devojčica (14)! Vanesa poslednji put viđena sinoć kod školskog igrališta - od tada joj se gubi svaki trag, a mobilni…
Kurir pre 35 minuta
Od sinoć se gubi trag 14-godišnjoj devojčici iz Zagreba. Kako je objavila njena majka, Vanesa Popara Virovkić poslednji put je viđena sinoć oko 20 sati kod školskog igrališta u novozagrebačkom naselju Travno. Od tada joj je mobilni telefon isključen. Na… »
Nestala devojčica u Zagrebu: Vanesi (14) se izgubio svaki trag u blizini igrališta, mobilni telefon joj je isključen
Blic pre 12 sati
Vanesa je rođena 2011. godine, visoka 165 centimetara i ima smeđu kosu i oči Policija apeluje na građane da prijave bilo kakve informacije o nestaloj devojčici Tinejdžerka Vanesa Popara Virković (14) iz Zagreba nestala je sinoć, a kako je rekla njena… »
Vanesa nestala u Zagrebu, očajna majka moli za pomoć: "Dete nisam zatekla kod kuće"
Telegraf pre 14 sati
U Zagrebu je sinoć nestala Vanesa, a očajna majka moli sve za pomoć kako bi pronašla svoje dete, prenosi 24sata.hr. "Sinoć u 20 sati i 15 minuta se gubi svaki trag mojoj ćerki. Tada smo se zadnji put čule dok sam ja bila na poslu. Dete nisam zatekla kod… »
Vesti dana »
Generalni direktor Beogradskih elektrana: Spremni smo na svaku situaciju, imamo dovoljno mazuta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru: Dosta je bilo straha, izađite na ulice
Danas pre 46 minutajoš 1 povezana
Janu zaustavila policija, a ona šokirala priznanjem: "Popila sam čašicu rakije posle emisije i sela za volan"
Blic pre 50 minutajoš 1 povezana
Slobodan univerzitet: Revanšizam prema Jeleni Kleut zbog podrške studentima
Danas pre 5 satijoš 1 povezana