Povezane vesti
„Ratna legenda ili propaganda protiv srpskih agresora“: Nemački list razmatra da li su bogati lovci na ljude iz Sarajeva…
Danas pre 6 sati
Mnogi mediji preuzeli su priču o „Sarajevskom safariju“, o tvrdnji da su neki bogataši plaćali da ubijaju ljude u opkoljenom Sarajevu. Sada su se pojavile sumnje, piše jedan nemački list. List Frankfurter algemajne cajtung tekst o „sarajevskim… »
Da li su bogati lovci na ljude iz Sarajeva zaista postojali?
Dojče vele pre 8 sati
Mnogi mediji preuzeli su priču o „Sarajevskom safariju“, o tvrdnji da su neki bogataši plaćali da ubijaju ljude u opkoljenom Sarajevu. Sada su se pojavile sumnje, piše jedan nemački list. List Frankfurter algemajne cajtung tekst o „sarajevskim… »
Tužilaštvo u Milanu istražuje navode o "snajper turizmu": Stranci dolazili da pucaju u opkoljenom Sarajevu
N1 Info pre 14 sati
"Snajper turisti"- veoma bogati ljudi koji su spremni da plate da bi pucali u nedužne civile. I plaćali su, tvrdi novinar i pisac romana Ecio Gavaceni. Plaaćali su da bi pucali na građane Sarajeva tokom opsade tog grada. Gavaceni je podneo tužbu po kojoj… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 1 satjoš 50 povezanih
Hitno se oglasio Zelenski: Otkrio da li je spreman da pregovara o Trampovom planu za mir u Ukrajini
Večernje novosti pre 49 minutajoš 47 povezanih
Vanredno u Vranju: Izlila se reka, preti opasnost od poplavnog talasa
Nova pre 3 satajoš 30 povezanih
Povećan vodostaj Velike Morave u Svilajncu, reka sve više nadolazi: Pontonski most zatvoren za saobraćaj zbog bezbednosti građana
RINA pre 8 satijoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 6 satijoš 32 povezane