Повезане вести
"Није ме занимала цена кокаина, проституција ме захватила": Хрватска певачица проговорила о борби са зависношћу
Мондо пре 21 дана
Бивша хрватска манекенка и певачица Симона Мијоковић у својој књизи открила је тешке детаље из младости. У једном одломку Симона описује како је као тинејџерка ушла у друштво у којем су дрога и изласци били свакодневица. Како… »
"Нисам се оптерећивала ценом кокаина, момци су ме частили" Шок исповест певачице о наркотицима: Захватила ме је проституција…
Курир пре 21 дана
Хрватска манекенка и певачица Симона Мијоковић објавила је књигу о свом животу. Она је писала о свим стварима које су јој се догодиле за 41 годину живота, а признала је и да је имала контакт с наркотицима. Она је описала како је… »
"Нисам се оптерећивала ценом кокаина, частили су ме мушкарци. Оберучки сам прихатала и њих и дрогу": Шок исповест хрватске…
Блиц пре 22 дана
Бивша хрватска манекенка и певачица Симона Мијоковић (41) у својој књизи открила је тешке детаље из младости. У једном одломку Симона описује како је као тинејџерка ушла у друштво у којем су дрога и изласци били свакодневица… »
Вести дана »
За 6 месеци урадићемо више него за 30 година. "Све што овде легализујете кошта 100 евра!" Вучић обилази центар "Свој на своме"
Блиц пре 18 минутајош 23 повезане
НБС: Девизне резерве у новембру увећане, износе 29,37 милијарди евра
Нова економија пре 1 сатјош 23 повезане
Ђедовић: Наставак рада на ширењу могућности за добијање енергената и разних праваца
РТК пре 2 сатајош 19 повезаних