Povezane vesti
Kako je nastala „Žikina dinastija“: Jedna glumica je tad imala samo 14 godina, a postala je velika zvezda u celoj bivšoj…
Nova pre 3 sata
Nakon rekordno rasprodate beogradske premijere u Sava centru, u bioskope širom Srbije i regiona od 4. decembra stiže „Povratak Žikine dinastije“, nastavak omiljenog filmskog serijala iz osamdesetih godina. Umesto legendarnog Gidre Bojanića koji će ostati… »
Kako je nastala "Žikina dinastija"? Rialda je tada imala samo 14 godina, majka je umesto nje potpisala ugovor
Hello pre 4 sati
Nakon rekordno rasprodate beogradske premijere u Sava centru, u bioskope širom Srbije i regiona od 4. decembra stiže „Povratak Žikine dinastije“, nastavak omiljenog filmskog serijala iz osamdesetih godina. Umesto legendarnog Gidre Bojanića koji će ostati… »
„Žikina dinastija” proslavila rialdu kadrić, a zbog opklade sa gidrom scenario nastao za noć! Ovo su sve tajne čuvenog filma…
Dnevnik pre 7 sati
Nakon rekordno rasprodate beogradske premijere u Sava centru, u bioskope širom Srbije i regiona od 4. decembra stiže „Povratak Žikine dinastije“, nastavak omiljenog filmskog serijala iz osamdesetih godina. Umesto legendarnog Gidre Bojanića, koji će… »
Od edukativnog filma do urnebesne komedije: Ovo je bio najgledaniji nastavak "Žikine dinastije"
Blic pre 10 sati
Film nastavlja popularni serijal iz osamdesetih uz protagoniste Nikolu Koju i Vladimira Petrovića. Žikina dinastija evoluirala iz edukativnog filma u popularnu komediju. Nakon rekordno rasprodate beogradske premijere u Sava centru, u bioskope širom… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 1 satjoš 50 povezanih
Zelenski najavio konkretne korake za okončanje rata: Otkrio drastičan potez koji je dogovorio sa Amerikancima
Mondo pre 23 minutajoš 47 povezanih
Proglašene vanredne odbrane od poplava na teritoriji Južne Morave; vanredno i u Lebanu
RTS pre 3 satajoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
Južne vesti pre 6 satijoš 32 povezane