Povezane vesti
Izmena režima saobraćaja u delu Veternika
RTV 20.11.2025
VETERNIK - Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji kolovoza, u periodu od 21. do 26. novembra, određuje se privremena zabrana odvijanja saobraćaja u Ulici Stevana Peci Popovića u Veterniku. Apeluje se na sve učesnike u saobraćaju da imaju strpljenja i… »
Ulica Stevana Peci Popovića u Veterniku od danas zatvorena za saobraćaj
Radio 021 20.11.2025
Ulica Stevana Peci Popovića u Veterniku biće od sutra, 21. novembra, zatvorena za saobraćaj. Zabrana saobraćaja u ovoj ulici važiće do srede, 26. novembra. Razlog su radovi na rekonstrukciji kolovoza. Iz gradske uprave apeluju na vozače da imaju… »
Radovi menjaju režim saobraćaja Na Veterniku se rekonstruiše put, privremeno zaobiđite ovu ulicu
Dnevnik 20.11.2025
Iz Gradske uprave obaveštavaju javnost o radovima na putu i izmeni saobraćaja na delu Novog Sada koje će trajati pet dana. Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji kolovoza, u periodu od 21. do 26. novembra, određuje se privremena zabrana odvijanja… »
Izmena režima saobraćaja u delu Veternika od petka
Moj Novi Sad 20.11.2025
U periodu od 21. do 26. novembra doći će do privremene zabrane odvijanja saobraćaja u Ulici Stevana Peci Popovića u Veterniku. Razlog su radovi na rekonstrukciji kolovoza. Iz Kabineta gradonačelnika apeluju na sve učesnike u saobraćaju da imaju… »
Vesti dana »
„Prvi smo narod na svetu koji je nepogrešivo raspisao pobedu pre izbora“: Studenti posle akcije „Raspiši pobedu“
Nova pre 22 minutajoš 66 povezanih
Pejn trojkama iznenadio sam sebe: Imamo dobre šanse u Valensiji
Sport klub pre 17 minutajoš 39 povezanih
Sastanak predsednika Amerike i Ukrajine Tramp: Mislim da i Putin i Zelenski žele da postignu dogovor
Dnevnik pre 1 satjoš 24 povezane
Studenti pozvali građane da potpišu zahtev za raspisivanje vanrednih izbora
RTS pre 52 minutajoš 56 povezanih
Preliminarni rezultati glasanja na KiM: Samoopredeljenje blizu 50 odsto, Srpska lista proglasila pobedu u Gračanici
RTS pre 17 minutajoš 61 povezana