Povezane vesti
Ovaj poznati pevač je odbio da bude u žiriju zvezda Granda! Otkrila se velika istina: Zvao me je Saša Popović, a zvali su me i…
Kurir 20.11.2025
Pevač Saša Matić osvrnuo se na aktuelna muzička takmičenja i otkrio da li je razmišljao o tome da se oproba u ulozi mentora. - Jesam, ali za sada nemam vremena. Mene je i pokojni Saša Popović zvao da budem član žirija u " Zvezdama Granda", a zvali su me… »
"Nisam prihvatio ponudu Saše popovića" Poznati pevač odbio da bude u žiriju "Zvezda Granda", evo i zašto!
Alo 20.11.2025
Članovi žirija osim izbora kandidata koji će proći u dalji krug takmičenja imaju i ulogu mentora. Pevač Saša Matić osvrnuo se na aktuelna muzička takmičenja i otkrio da li je razmišljao o tome da se oproba u ulozi člana žirija. Članovi žirija osim izbora… »
Ovom pevaču je ponuđeno mesto u žiriju Zvezda Granda, ali ga je odbio: "Mene je i Saša Popović zvao, ali..."
Telegraf 20.11.2025
Pevač Saša Matić osvrnuo se na aktuelna muzička takmičenja i otkrio da li je razmišljao o tome da se oproba u ulozi mentora. - Jesam, ali za sada nemam vremena. Mene je i pokojni Saša Popović zvao da budem član žirija u "Zvezdama Granda", a zvali su me i… »
Pevaču ponuđeno mesto u žiriju "Zvezda Granda", ali ga je odbio: "Mene je i Saša Popović zvao, nisam prihvatio"
Blic 20.11.2025
Saša Matić je odbio da bude u žiriju Zvezda Granda. Otkrio je da je dobio ponudu, ali je nije prihvatio iz ličnih razloga. Pevač Saša Matić osvrnuo se na aktuelna muzička takmičenja i otkrio da li je razmišljao o tome da se oproba u ulozi mentora. -… »
Vesti dana »
Zima ne odustaje – sneg na planinama, u većem delu zemlje hladno i kišovito
RTS pre 20 minutajoš 27 povezanih
Pronađeno telo ženske osobe ispred Filozofskog fakulteta, uviđajne ekipe izašle na lice mesta
Insajder pre 50 minutajoš 30 povezanih
Sve što treba da znate o probnom završnom ispitu: satnica, izbor predmeta i naredni važni datumi!
Telegraf pre 25 minutajoš 10 povezanih
BLOG UŽIVO Rat ulazi u 28. dan: Tramp odložio ultimatum Iranu, Teheran tvrdi - pregovora nema
Insajder pre 15 minutajoš 10 povezanih