Povezane vesti

Ovaj poznati pevač je odbio da bude u žiriju zvezda Granda! Otkrila se velika istina: Zvao me je Saša Popović, a zvali su me i…

Ovaj poznati pevač je odbio da bude u žiriju zvezda Granda! Otkrila se velika istina: Zvao me je Saša Popović, a zvali su me i…

Kurir pre 4 sati
Pevač Saša Matić osvrnuo se na aktuelna muzička takmičenja i otkrio da li je razmišljao o tome da se oproba u ulozi mentora. - Jesam, ali za sada nemam vremena. Mene je i pokojni Saša Popović zvao da budem član žirija u " Zvezdama Granda", a zvali su me… »
"Nisam prihvatio ponudu Saše popovića" Poznati pevač odbio da bude u žiriju "Zvezda Granda", evo i zašto!

"Nisam prihvatio ponudu Saše popovića" Poznati pevač odbio da bude u žiriju "Zvezda Granda", evo i zašto!

Alo pre 4 sati
Članovi žirija osim izbora kandidata koji će proći u dalji krug takmičenja imaju i ulogu mentora. Pevač Saša Matić osvrnuo se na aktuelna muzička takmičenja i otkrio da li je razmišljao o tome da se oproba u ulozi člana žirija. Članovi žirija osim izbora… »
Ovom pevaču je ponuđeno mesto u žiriju Zvezda Granda, ali ga je odbio: "Mene je i Saša Popović zvao, ali..."

Ovom pevaču je ponuđeno mesto u žiriju Zvezda Granda, ali ga je odbio: "Mene je i Saša Popović zvao, ali..."

Telegraf pre 3 sata
Pevač Saša Matić osvrnuo se na aktuelna muzička takmičenja i otkrio da li je razmišljao o tome da se oproba u ulozi mentora. - Jesam, ali za sada nemam vremena. Mene je i pokojni Saša Popović zvao da budem član žirija u "Zvezdama Granda", a zvali su me i… »
Pevaču ponuđeno mesto u žiriju "Zvezda Granda", ali ga je odbio: "Mene je i Saša Popović zvao, nisam prihvatio"

Pevaču ponuđeno mesto u žiriju "Zvezda Granda", ali ga je odbio: "Mene je i Saša Popović zvao, nisam prihvatio"

Blic pre 5 sati
Saša Matić je odbio da bude u žiriju Zvezda Granda. Otkrio je da je dobio ponudu, ali je nije prihvatio iz ličnih razloga. Pevač Saša Matić osvrnuo se na aktuelna muzička takmičenja i otkrio da li je razmišljao o tome da se oproba u ulozi mentora. -… »

Vesti dana »