Povezane vesti

"Ucenjivali su me golim fotografijama": Šok priznanje naše pevačice, odmah se obratila policiji

"Ucenjivali su me golim fotografijama": Šok priznanje naše pevačice, odmah se obratila policiji

Mondo 20.11.2025
Zorana Pavić, koja je smršala preko 30 kilograma i dijetom narušila zdravlje, bila je žrtva ucene. Pevačica tvrdi da su fotografije bile lažne, i da na njima nije bila ona, zbog čega je ceo slučaj prijavila je policiji. Pogledajte fotografije Zorane… »
Pevačicu ucenjivali eksplicitnim fotografijama Ona ceo slučaj prijavila policiji!

Pevačicu ucenjivali eksplicitnim fotografijama Ona ceo slučaj prijavila policiji!

Alo 20.11.2025
Kako tvrdi fotografje su bile lažne. Pevačica Zorana Pavić otkrila je da je bila ucenjivana eksplicitnim fotografijama. Kako tvrdi fotografje su bile lažne, kao i da na njima nije bila ona, zbog čega je ceo slučaj prijavila je policiji. - Imala sam… »
"Ucenjivali su me slikama na kojima sam obnažena": Naša pevačica prošla kroz golgotu, sve je morala da prijavi policiji

"Ucenjivali su me slikama na kojima sam obnažena": Naša pevačica prošla kroz golgotu, sve je morala da prijavi policiji

Blic 20.11.2025
Pevačica je pomenula da neke njene koleginice namerno objavljuju intimne fotografije, ali da to kod nje nije slučaj Otkrila je da su joj i na početku karijere smeštali opasni ljudi Poznata pevačica Zorana Pavić otkrila je da je bila žrtva ucene zbog… »
"Ucenjivali su me golim fotografijama" Zorana Pavić našla se na udaru: Sve sam prijavila policiji

"Ucenjivali su me golim fotografijama" Zorana Pavić našla se na udaru: Sve sam prijavila policiji

Kurir 20.11.2025
Zorana Pavić, koja je smršala preko 30 kilograma i dijetom narušila zdravlje, bila je žrtva ucene. Pop pevačica tvrdi da su fotografje bile lažne, i da na njima nije bila ona, zbog čega je ceo slučaj prijavila je policiji. - Imala sam situacije gde su mi… »

Vesti dana »