Povezane vesti

"Strpaću vas u vreću za mrtvake": Muškarac slao preteće poruke namenjene Trampu i Džej di Vensu: "Ili će me upucati…

"Strpaću vas u vreću za mrtvake": Muškarac slao preteće poruke namenjene Trampu i Džej di Vensu: "Ili će me upucati…

Blic pre 2 sata
Savezni tužioci otkrili su da je pretio i drugim javnim ličnostima Američki tužilac Timoti VerHej izjavio je da ovakve aktivnosti prelaze granice, te je presuda opravdana Muškarac po imenu Džej di Vens osuđen je zbog pretnje ubistvom njegovom imenjaku… »
Džej Di Vens pretio ubistvom Džej Di vensu, Trampu i Masku: "Otići će u vreći za leševe, neka me upucaju snajperisti"

Džej Di Vens pretio ubistvom Džej Di vensu, Trampu i Masku: "Otići će u vreći za leševe, neka me upucaju snajperisti"

Kurir pre 2 sata
Čovek po imenu Džej Di Vens osuđen je za pretnju ubistvom potpredsednika SAD Džej Di Vensa. Džejms Donald Vens Mlađi (67) iz Grand Rapidsa, Mičigen, osuđen je u ponedeljak na dve godine zatvora nakon što je pretio da će staviti američkog potpredsednika… »
Džej Di Vens pretio Džej Di Vensu, Trampu i Masku: "Spakovaću vas u mrtvačke vreće!"

Džej Di Vens pretio Džej Di Vensu, Trampu i Masku: "Spakovaću vas u mrtvačke vreće!"

Telegraf pre 2 sata
Muškarac po imenu Džej Di Vens osuđen je za pretnju ubistvom potpredsedniku SAD Džej Di Vensu. Džejms Donald Vens Džunior (67) iz Grand Rapidsa u Mičigenu, osuđen je u ponedeljak na dve godine zatvora nakon što je pretio da će "spakovati" američkog… »

Vesti dana »