Povezane vesti
Šta je kometa, a šta je asteroid
BBC News pre 2 sata
I komete i asteroide vidimo kao sitne tačke svetlosti koje povremeno prelete preko noćnog neba. Daleki putnici kroz svemir. Ili tačkice svetlosti koje povremeno prelete preko noćnog neba. Iza prividno sličnih opisa kriju se dva sasvim različita nebeska… »
Južne vesti pre 2 sata
Getty Images I komete i asteroide vidimo kao sitne tačke svetlosti koje povremeno prelete preko noćnog neba. Ali po čemu se razlikuju? Daleki putnici kroz svemir. Ili tačkice svetlosti koje povremeno prelete preko noćnog neba. Iza prividno sličnih opisa… »
NIN pre 2 sata
Daleki putnici kroz svemir. Ili tačkice svetlosti koje povremeno prelete preko noćnog neba. Iza prividno sličnih opisa kriju se dva sasvim različita nebeska tela - komete i asteroidi. Ali po čemu se razlikuju? Po veličini i sastavu, kaže Drаgаn Gаjić… »
Radio 021 pre 2 sata
I komete i asteroide vidimo kao sitne tačke svetlosti koje povremeno prelete preko noćnog neba. Getty Images I komete i asteroide vidimo kao sitne tačke svetlosti koje povremeno prelete preko noćnog neba. Ali po čemu se razlikuju? Daleki putnici kroz… »
Danas pre 2 sata
Daleki putnici kroz svemir. Ili tačkice svetlosti koje povremeno prelete preko noćnog neba. Iza prividno sličnih opisa kriju se dva sasvim različita nebeska tela – komete i asteroidi. Ali po čemu se razlikuju? Po veličini i sastavu, kaže Drаgаn Gаjić… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 17 minutajoš 45 povezanih
Uvedena Vanredna situacija u ovoj opštini Srbije: Zatvoreni putevi i mostovi: "Stanovništvo će biti informisano o daljim koracima!"
Blic pre 7 satijoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 5 satijoš 31 povezana