Povezane vesti
"Tito je rekao: Krcuna je ubio Leka Ranković" Penezićev sin otkrio najveću tajnu Jugoslavije
Telegraf 20.11.2025
Reditelj Srđa Penezić preminuo je 14. novembra, a njegova sahrana biće održana 21. novembra. Veći deo života proveo je u Americi, a imao je samo 12 godina kada je njegov otac, Slobodan Penezić Krcun, nastradao u saobraćajnoj nesreći 6. novembra 1964… »
"Tito je mojoj majci rekao: Tvoj muž je ubijen!" Krcunov sin je tada otkrio zbog čega je dobio poziv Maršala: "Tek kasnije sam…
Blic 20.11.2025
Srđa je veći deo života proveo u Americi gde je radio na građevini, u filmskoj industriji i bavio se rebrendingom. Srđa se vratio u domovinu 2014. godine na poziv prijatelja, posvetivši se radu na filmu. Poznati reditelj Srđa Penezić i sin Slobodana… »
Umro krcunov sin: Preminuo poznati reditelj Srđa Penezić: Poznato vreme i mesto sahrane
Blic 20.11.2025
Penezić je proveo 34 godine u Americi, baveći se građevinom, molerisanjem i snimanjem filmova. U domovinu se vratio 2014. godine kako bi radio na filmskim projektima. Umro Srđa Penezić, sin Slobodana Penezića Krcuna. Reditelj Srđa Penezić, sin Slobodana… »
"Tito je mojoj majki rekao da mi je otac ubijen": Krcunov sin otkrio zbog čega je dobio poziv Maršala
Kurir 20.11.2025
Reditelj Srđa Penezić umro je 14. novembra, a sutra 21. novembra će biti sahranjen. Veći deo života proveo je u Americi, a imao je samo 12 godina kada je njegov otac Slobodan Penezić Krcun poginuo u saobraćajnoj nesreći 6. novembra 1964. godine. Krcun je… »
Umro Krcunov sin: Objavljen datum i mesto sahrane Srđe Penezića
Kurir 20.11.2025
Reditelj Srđa Penezić sin Slobodana Penezića Krcuna preminuo je 14. novembra, a sedam dana kasnije biće obavljena sahrana. Njemu su prijatelji objavili čitulju i otkrili detalje poslednjeg ispraćaja. Penezić će biti sahranjen 21. novembra na Novom… »
Umro Krcunov sin! Objavljeno mesto i vreme sahrane Srđe Penezića
Telegraf 20.11.2025
Reditelj Srđa Penezić, sin političara Slobodana Penezića Krcuna, preminuo je 14. novembra. Prijatelji preminulog objavili su čitulju i otkrili detalje poslednjeg ispraćaja. Njegova sahrana održaće se 21. novembra na Novom groblju, a opelo će početi u 12… »
Vesti dana »
Direktor bolnice u Čačku podneo ostavku nakon smrti devojčice posle operacije
RTS pre 59 minutajoš 20 povezanih
Stiže 18 stepeni, oglasio se RHMZ! Ovo je prognoza do kraja nedelje
Telegraf pre 44 minutajoš 25 povezanih
Proizvođači prosuli tone mleka tokom blokade Ibarske magistrale i puta u Kniću
Nedeljnik pre 14 minutajoš 12 povezanih