Povezane vesti

"Tito je rekao: Krcuna je ubio Leka Ranković" Penezićev sin otkrio najveću tajnu Jugoslavije

"Tito je rekao: Krcuna je ubio Leka Ranković" Penezićev sin otkrio najveću tajnu Jugoslavije

Telegraf pre 2 sata
Reditelj Srđa Penezić preminuo je 14. novembra, a njegova sahrana biće održana 21. novembra. Veći deo života proveo je u Americi, a imao je samo 12 godina kada je njegov otac, Slobodan Penezić Krcun, nastradao u saobraćajnoj nesreći 6. novembra 1964… »
"Tito je mojoj majci rekao: Tvoj muž je ubijen!" Krcunov sin je tada otkrio zbog čega je dobio poziv Maršala: "Tek kasnije sam…

"Tito je mojoj majci rekao: Tvoj muž je ubijen!" Krcunov sin je tada otkrio zbog čega je dobio poziv Maršala: "Tek kasnije sam…

Blic pre 2 sata
Srđa je veći deo života proveo u Americi gde je radio na građevini, u filmskoj industriji i bavio se rebrendingom. Srđa se vratio u domovinu 2014. godine na poziv prijatelja, posvetivši se radu na filmu. Poznati reditelj Srđa Penezić i sin Slobodana… »
Umro krcunov sin: Preminuo poznati reditelj Srđa Penezić: Poznato vreme i mesto sahrane

Umro krcunov sin: Preminuo poznati reditelj Srđa Penezić: Poznato vreme i mesto sahrane

Blic pre 3 sata
Penezić je proveo 34 godine u Americi, baveći se građevinom, molerisanjem i snimanjem filmova. U domovinu se vratio 2014. godine kako bi radio na filmskim projektima. Umro Srđa Penezić, sin Slobodana Penezića Krcuna. Reditelj Srđa Penezić, sin Slobodana… »
"Tito je mojoj majki rekao da mi je otac ubijen": Krcunov sin otkrio zbog čega je dobio poziv Maršala

"Tito je mojoj majki rekao da mi je otac ubijen": Krcunov sin otkrio zbog čega je dobio poziv Maršala

Kurir pre 2 sata
Reditelj Srđa Penezić umro je 14. novembra, a sutra 21. novembra će biti sahranjen. Veći deo života proveo je u Americi, a imao je samo 12 godina kada je njegov otac Slobodan Penezić Krcun poginuo u saobraćajnoj nesreći 6. novembra 1964. godine. Krcun je… »
Umro Krcunov sin: Objavljen datum i mesto sahrane Srđe Penezića

Umro Krcunov sin: Objavljen datum i mesto sahrane Srđe Penezića

Kurir pre 3 sata
Reditelj Srđa Penezić sin Slobodana Penezića Krcuna preminuo je 14. novembra, a sedam dana kasnije biće obavljena sahrana. Njemu su prijatelji objavili čitulju i otkrili detalje poslednjeg ispraćaja. Penezić će biti sahranjen 21. novembra na Novom… »
Umro Krcunov sin! Objavljeno mesto i vreme sahrane Srđe Penezića

Umro Krcunov sin! Objavljeno mesto i vreme sahrane Srđe Penezića

Telegraf pre 3 sata
Reditelj Srđa Penezić, sin političara Slobodana Penezića Krcuna, preminuo je 14. novembra. Prijatelji preminulog objavili su čitulju i otkrili detalje poslednjeg ispraćaja. Njegova sahrana održaće se 21. novembra na Novom groblju, a opelo će početi u 12… »

Vesti dana »