Povezane vesti
Prestaju da uvoze rusku naftu za rafineriju Nije pomogao ni ugovor sa Rosnjeftom
Alo pre 2 sata
Indijska kompanija Reliance Industries saopštila je da, počev od danas, prestaje da uvozi rusku sirovu naftu u svoj rafinerijski kompleks u Džamnagaru u zapadnoj državi Gudžarat. Time će indijski konglomerat, koji ima dugoročni ugovor o kupovini skoro… »
Uprkos ugovoru s Rosnjeftom, prestaju da uvoze rusku naftu za rafineriju
B92 pre 3 sata
Indijska kompanija Reliance Industries saopštila je da, počev od danas, prestaje da uvozi rusku sirovu naftu u svoj rafinerijski kompleks u Džamnagaru u zapadnoj državi Gudžarat. Time će indijski konglomerat, koji ima dugoročni ugovor o kupovini skoro… »
Indijska kompanija prelomila Prestaje da uvozi rusku sirovu naftu za rafineriju
Dnevnik pre 3 sata
NjU DELHI: Indijska kompanija Reliance Industries saopštila je da, počev od danas, prestaje da uvozi rusku sirovu naftu u svoj rafinerijski kompleks u Džamnagaru u zapadnoj državi Gudžarat. Time će indijski konglomerat, koji ima dugoročni ugovor o… »
Kompanija „Reliance” prestaje da uvozi rusku sirovu naftu za rafineriju
Politika pre 3 sata
Indijski konglomerat obustavlja uvoz ruske sirove nafte, nakon sankcija zapadnih zemalja, i prekida transakcije sa Rosnjeftom. Indijska kompanija Reliance Industries saopštila je da, počev od danas, prestaje da uvozi rusku sirovu naftu u svoj… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 1 satjoš 50 povezanih
Hitno se oglasio Zelenski: Otkrio da li je spreman da pregovara o Trampovom planu za mir u Ukrajini
Večernje novosti pre 49 minutajoš 47 povezanih
Povećan vodostaj Velike Morave u Svilajncu, reka sve više nadolazi: Pontonski most zatvoren za saobraćaj zbog bezbednosti građana
RINA pre 8 satijoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 6 satijoš 32 povezane