Povezane vesti
Žena (69) poginula kod Kraljeva: Auto je pokosio na magistralnom putu
Kurir 20.11.2025
U saobraćajnoj nesreći koja se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogodila danas, oko 17.30, u mestu Vrba, na magistralnom putu Kraljevo-Kruševac, nastradala je šezdesetdevetogodišnja žena iz susedne Ratine. Na nju je, kako se saznaje, naleteo "fijat… »
Teška nesreća na putu Kraljevo-Kruševac: Na ženu naleteo automobil dok je prelazila ulicu, stradala na licu mesta
Mondo 20.11.2025
U saobraćajnoj nesreći koja se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogodila danas, oko 17.30, u mestu Vrba, na magistralnom putu Kraljevo-Kruševac, nastradala je šezdesetdevetogodišnja žena iz susedne Ratine. Na nju je, kako pišu Novosti, naleteo "fijat… »
Nastradala žena: Saobraćajna nesreća na putu Kraljevo-Kruševac
Alo 20.11.2025
U saobraćajnoj nesreći koja se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogodila danas, oko 17.30, u mestu Vrba, na magistralnom putu Kraljevo-Kruševac, nastradala je šezdesetdevetogodišnja žena iz susedne Ratine. Na nju je, kako saznajemo, naleteo „fijat… »
Teška nesreća kod Kruševca: Žena nastradala kada je na nju naleteo automobil
Telegraf 20.11.2025
U saobraćajnoj nesreći koja se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogodila danas, oko 17.30, u mestu Vrba, na magistralnom putu Kraljevo- Kruševac, nastradala je šezdesetdevetogodišnja žena iz susedne Ratine. Na nju je, kako pišu Novosti, naleteo… »
Vesti dana »
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 26 minutajoš 49 povezanih
Ujedinjeni zborovi i studenti Univerziteta u Kragujevcu priskočili u pomoć građanima Čačka (VIDEO)
Glas Šumadije pre 1 satjoš 63 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Pravo u centar pre 1 satjoš 22 povezane
Putevi Srbije - Obavezna upotreba TAG uređaja za sva teretna vozila - kaznene mere
Auto magazin pre 51 minutajoš 16 povezanih
Firma koja drži „divlju” prorežimsku televiziju dobila najviše para na niškom konkursu
Cenzolovka pre 2 satajoš 20 povezanih