Povezane vesti
"Falsifikovana su dokumenta": Elma progovorila o firmi kojoj je oteo prijatelj, iskoristio što joj je muž bolestan
Mondo pre 7 sati
Pevačica Elma Sinanović nedavno je iskreno govorila o svojoj dugogodišnjoj karijeri, odnosu sa ćerkom Hulijom, njenoj vezi sa imućnim mladićem iz Katara, ali i o bolnoj prevari koju je doživela od bliskog prijatelja iz doma. Kako kaže, svoju karijeru je… »
"Falsifikovali su dokumentaciju i oteli mi firmu" Elma o obmani kućnog prijatelja, ćerki Huliji koja ima lava za kućnog…
Kurir pre 10 sati
Elma Sinanović progovorila je o bogatoj karijeri, ali i ćerki Huliji koja je u vezi sa bogatašem iz Katara, kao i prevari koju je doživela od strane kućnog prijatelja. Elma je rekla kako je počela karijeru kada je najjača ekipa bila na estradi, te da se… »
"Falsifikovana su dokumenta" Elma o firmi koju joj je oteo prijatelj: "Moj muž je bio mnogo bolestan..."
Telegraf pre 11 sati
Pevačica Elma Sinanović otvorila je dušu o svojoj bogatoj karijeri, odnosu sa ćerkom Hulijom, njenoj romansi sa imućnim mladićem iz Katara, ali i o prevari koju je doživela od kućnog prijatelja. Elma kaže da je karijeru gradila u vreme kada je estrada… »
"Falsifikovana su dokumenta, bila sam u rastrojstvu": Elma o firmi koju joj je oteo kućni prijatelj i ćerkinoj vezi sa…
Blic pre 20 sati
Ćerka Hulija je talentovana na majku za muziku Pevačica izgubila supruga 2019. godine, koji joj je bio najveća podrška Elma Sinanović večeras ima svoj veliki nastup u jednom poznatom lokalu u Beogradu, a sada je progovorila o bogatoj karijeri, ali i… »
Vesti dana »
RGZ: Katastar postupa u skladu sa zakonom, ne odlučujumo mi o ukidanju zaštite
Beta pre 33 minutajoš 23 povezane
Putin:Trampov mirovni plan mogao bi da bude osnova za konačno rešenje u Ukrajini
RTV pre 28 minutajoš 25 povezanih
Putin: Ako Kijev nije spreman da razmotri predloge Trampa situacija kao sa Kupjanskom će se ponoviti
Sputnik pre 47 minutajoš 29 povezanih