Повезане вести
"Љубио сам их и убеђивао себе да спавају" Огласио се отац који је у несрећи остао без два сина: Предраг и Лазар страдали на…
Блиц пре 21 дана
Несрећа се догодила 15. августа на опасном делу пута између Угриноваца и Батајнице Комшије су показале солидарност и пружиле подршку породици у најтежим тренуцима Када сам видео да синова које сам чекао код ауто-сервиса нема… »
"Љубио сам синове и убеђивао себе да спавају, да нису умрли!" Срцепарајућа исповест оца који је у несрећи остао без деце…
Курир пре 21 дана
Када сам видео да синова које сам чекао код ауто-сервиса нема, знао сам да се сигурно десио удес, али нисам знао да су погинули... Дошао сам на место несреће, у ауту су била моја мртва дечица, љубио сам их и убеђивао себе да… »
Тужна исповест оца, коме су синови настрадали у несрећи: "Љубио сам их и убеђивао себе да спавају и да је немогуће да су…
Ало пре 21 дана
Саша Усаиновић, отац тинејџера Предрага (19) и Лазара (17) који су страдали у несрећи код Угриноваца описао шта је претходило удесу. Када сам видео да синова које сам чекао код ауто-сервиса нема, знао сам да се сигурно десио… »
"Љубио сам их и убеђивао себе да спавају, да је немогуће да су мртви": Болна исповест оца погинулих младића
Мондо пре 21 дана
"Када сам видео да синова које сам чекао код ауто-сервиса нема, знао сам да се сигурно десио удес, али нисам знао да су погинули... Дошао сам на место несреће, у ауту су била моја мртва дечица, љубио сам их и убеђивао себе да… »
"Љубио сам мртве синове и убеђивао себе да спавају": Исповест оца страдалих тинејџера у несрећи код Земуна
Телеграф пре 21 дана
Комшије им пружиле ослонац. "Када сам видео да синова које сам чекао код ауто-сервиса нема, знао сам да се сигурно десио удес, али нисам знао да су погинули... Дошао сам на место несреће, у ауту су била моја мртва дечица, љубио… »
Вести дана »
Јокић насмејао познату америчку новинарку! Кејти питала Николу зашто доминира против Кингса, уследио хит одговор Србина!
Курир пре 56 минутајош 45 повезаних
Рањени лав показао зубе у Грацу! Шта је све Црвена звезда добила великом победом против Штурма?! Излазак из кризе, корак ка остварењу циља...
Курир пре 46 минутајош 52 повезане
Вучић обилази касарну и шаље поруку: Већи прилив војника, имамо веома моћно оружје које нас штити од удара агресора
Правда пре 20 минутајош 14 повезаних