Povezane vesti

"Oni i dalje nemaju pojma kako su izgubili tu utakmicu!" Stef Kari i Lebron Džejms o porazu Srbije od SAD na Olimpijskim igrama…

"Oni i dalje nemaju pojma kako su izgubili tu utakmicu!" Stef Kari i Lebron Džejms o porazu Srbije od SAD na Olimpijskim igrama…

Večernje novosti 21.11.2025
Stef Kari i Lebron Džejms i dalje ne mogu da veruju kako su uspeli da preokrenu meč protiv Srbije u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu. FOTO: Tanjug/AP Reprezentacija SAD ušla je u poslednjih 10 minuta sa čak 13 poena zaostatka. "Uspaničio sam se! Na… »
„Uspaničio sam se kad je Gudurić pogodio trojku“: Lebron i Kari priznali da su se uplašili u polufinalu protiv Srbije

„Uspaničio sam se kad je Gudurić pogodio trojku“: Lebron i Kari priznali da su se uplašili u polufinalu protiv Srbije

Nedeljnik 21.11.2025
Američki košarkaši Lebron Džemjs i Stef Kari složili su se da je košarkaška reprezentacija Srbije bila odličan protivnik u tesnoj pobedi SAD-a na Olimpijskim igrama u Parizu prošle godine, a o tome šta se sve događalo na terenu govorili su u podkastu… »
Lebron i Kari priznali, drhtali zbog Srbije: "Odigrali su za 10, još se pitaju kako su dođavola izgubili"

Lebron i Kari priznali, drhtali zbog Srbije: "Odigrali su za 10, još se pitaju kako su dođavola izgubili"

Mondo 21.11.2025
Srbija je na Olimpijskim igrama u Parizu završila kao bronzana, a na tom turniru svi pamte ne finale ili meč za treće mesto već polufinalnu utakmicu Srbije i Amerike. Amerikanci su pobedili 95:91 u meču u kome je Srbija vodila 30 minuta, a onda je u… »
"Srbi se i dalje pitaju - kako smo, dođavola, ovo izgubili! Siguran sam!" Lebron i Kari progovorili o epskom okršaju sa…

"Srbi se i dalje pitaju - kako smo, dođavola, ovo izgubili! Siguran sam!" Lebron i Kari progovorili o epskom okršaju sa…

Kurir 21.11.2025
Košarkaši Srbije 2024. godine vratili su se sa Olimpijskih igara iz Pariza kao heroji nacije. Zaslužili su zlato, ali im je oko vrata na kraju ipak zasijala bronza - najsjajnija bronza u istoriji! Najbolju košarku igrali su naši momci u Parizu, uspeli su… »
VIDEO Lebron i Kari se poklonili Srbiji: Ovako iskreno nisu govorili do sada, molili su za šansu protiv „orlova“

VIDEO Lebron i Kari se poklonili Srbiji: Ovako iskreno nisu govorili do sada, molili su za šansu protiv „orlova“

Nova 21.11.2025
Najbolja reprezentativna utakmica svih vremena. Lebron Džejms i Stef Kari su ocenili da je poslednja četvrtina protiv Srbije u polufinalu Olimpijskih igara 2024. godine bio primer savršene košarke. Sjedinjene Države su ušle u završnicu meča sa ogromnim… »
Kari i Lebron se poklonili Srbiji: "I dalje se pitaju - kako smo, dođavola, ovo izgubili?"

Kari i Lebron se poklonili Srbiji: "I dalje se pitaju - kako smo, dođavola, ovo izgubili?"

B92 21.11.2025
Stiven Kari otkrio je da četvrta četvrtina polufinala Olimpijskih igara u Parizu 2024. protiv Srbije predstavlja možda najbolju deonicu koju je odigrao u karijeri. Reprezentacija SAD ušla je u poslednjih 10 minuta sa čak 13 poena zaostatka, dok je Srbija… »

Vesti dana »