Povezane vesti
Dragana ostvarila svoj san i pokrenula modni brend
PP media pre 2 sata
Čačak – Da je samo jedan trenutak dovoljan da se donese odluka koja menja život i profesionalni put na najbolji način pokazuje mlada Dragana Bojović iz Čačka koja iako ima završen Fakultet organizacionih nauka, odlučila je da moda bude njen izbor i… »
Dragana ostvarila svoj san i pokrenula modni brend
PP media pre 2 sata
Čačak – Da je samo jedan trenutak dovoljan da se donese odluka koja menja život i profesionalni put na najbolji način pokazuje mlada Dragana Bojović iz Čačka koja iako ima završen Fakultet organizacionih nauka, odlučila je da moda bude njen izbor i… »
Dok je gledala reviju iz publike mlada Čačanka rekla je - sledeće godine ja ću biti na toj bini: Dragana ostvarila svoj san i…
Glas Zapadne Srbije pre 4 sati
koja iako ima završen Fakultet organizacionih nauka, odlučila je da moda bude njen izbor i posao. Ona je pokrenula svoj brend i u tome uspela. „Ideja se rodila 2023. godine, dok sam sedela u publici na jednoj modnoj reviji i tiho sestri rekla: “Sledeće… »
Dragana ima diplomu fon-a, ali je moda njen izbor - pokrenula je brend koji žene danas obožavaju: "Jako je izazovno, ali to je…
Blic pre 5 sati
Da je samo jedan trenutak dovoljan da se donese odluka koja menja život i profesionalni put na najbolji način pokazuje mlada Dragana Bojović iz Čačka koja iako ima završen Fakultet organizacionih nauka, odlučila je da moda bude njen izbor i posao. Ona je… »
Jedna odluka promenila je sve: Priča Dragane iz Čačka je dokaz da je SVE MOGUĆE - njen brend žene obožavaju
Telegraf pre 8 sati
Da je samo jedan trenutak dovoljan da se donese odluka koja menja život i profesionalni put na najbolji način pokazuje mlada Dragana Bojović iz Čačka koja iako ima završen Fakultet organizacionih nauka, odlučila je da moda bude njen izbor i posao. -… »
Dok je gledala reviju iz publike mlada Čačanka rekla je - sledeće godine ja ću biti na toj bini: Dragana ostvarila svoj san i…
RINA pre 9 sati
Dok je gledala reviju iz publike mlada Čačanka rekla je - sledeće godine ja ću biti na toj bini: Dragana ostvarila svoj san i pokrenula modni brend (FOTO) Čačak – Da je samo jedan trenutak dovoljan da se donese odluka koja menja život i profesionalni put… »
Vesti dana »
Zaštitu generalšataba je ukinula viša instanca Republički geodetski zavod samo sprovodi važeći posebni zakon i poručuje da medijski pritisci ne mogu menjati zakonske procedure
Dnevnik pre 19 minutajoš 20 povezanih
Putinov propagandista ili ključ za mir u Ukrajini: Ko je diplomata Kiril Dmitrijev
BBC News pre 3 satajoš 80 povezanih
Kome isplatiti milione za Naftnu industriju Srbije a da se ne prekrše sankcije Rusiji?
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 68 povezanih