Povezane vesti
Voditeljka "Pinka" uskoro puni 40 godina, izgleda kao avion i priznaje: "Ljudi imaju predrasude, traže mi mane"
Blic pre 58 minuta
Podelila je iskustvo sa predrasudama koje ljudi imaju zbog njenog fizičkog izgleda. Istakla je da vodi računa o sebi, ali ponekad ne stiže zbog obaveza. Voditeljka na "Pink" televiziji, Bojana Lazić, govorila je o svom privatnom životu i ističe da su… »
Traže mi mane, kažu da sam uobražena, a onda se prijatno iznenade kad me upoznaju: Bojana Lazić za Story
Story pre 2 sata
Iako je već dugi niz godina jedna od najangažovanijih voditeljki i omiljeno televizijsko lice, čini se da je Bojana Lazić dolaskom u ekipu „Pinkovih zvezda“ započela novo poglavlje u svojoj karijeri. Paralelno, nastavila je da vodi zabavni program… »
Vesti dana »
Stručnjak: Povlačenje NIS-a sa listinga Beogradske berze izazvalo bi krah akcionarstva
Nova ekonomija pre 3 minutajoš 56 povezanih
Istoričar Republičkog zavoda: Traže da izbrišemo Generalštab iz registra kulturnih dobara, prete otkazima i rasformiranjem službe zaštite
Danas pre 2 satajoš 11 povezanih
Dejtonski sporazum okončao rat u Bosni, pa prerastao u 'ludačku košulju'
BBC News pre 3 minutajoš 16 povezanih
Studenti Filozofskog u Novom Sadu protestuju zbog uslova za upis, pružaju podršku profesorki Kleut
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih