Povezane vesti
Voditeljka "Pinka" uskoro puni 40 godina, izgleda kao avion i priznaje: "Ljudi imaju predrasude, traže mi mane"
Blic 21.11.2025
Podelila je iskustvo sa predrasudama koje ljudi imaju zbog njenog fizičkog izgleda. Istakla je da vodi računa o sebi, ali ponekad ne stiže zbog obaveza. Voditeljka na "Pink" televiziji, Bojana Lazić, govorila je o svom privatnom životu i ističe da su… »
Traže mi mane, kažu da sam uobražena, a onda se prijatno iznenade kad me upoznaju: Bojana Lazić za Story
Story 21.11.2025
Iako je već dugi niz godina jedna od najangažovanijih voditeljki i omiljeno televizijsko lice, čini se da je Bojana Lazić dolaskom u ekipu „Pinkovih zvezda“ započela novo poglavlje u svojoj karijeri. Paralelno, nastavila je da vodi zabavni program… »
Vesti dana »
Prognoza vremena za ponedeljak, 7. septembar: Jutro sveže, potom sunčano, do 32 stepena
Beta pre 9 minutajoš 24 povezane
Hiljade građana ispred crkve na Vidikovcu gde je izložen kovčeg sa telom Ratka Mladića
Beta pre 4 minutajoš 19 povezanih
Počela prijava za 6.000 dinara: Ko mora da se prijavi, a kome novac stiže automatski
Bonitet pre 59 minutajoš 18 povezanih
Težak udarac za Merca i vladu: Velika pobeda desničarske Alternative za Nemačku na istoku zemlje
BBC News pre 4 minutajoš 12 povezanih
Suva planina i dalje gori, jak vetar razbuktao požar u Deliblatskoj peščari
RTV pre 1 satjoš 5 povezanih