Povezane vesti

Najverniji Gvardiolin vojnik završio karijeru sa 40 godina: "Umoran sam, ne mogu više da trčim"

Najverniji Gvardiolin vojnik završio karijeru sa 40 godina: "Umoran sam, ne mogu više da trčim"

Mondo pre 18 minuta
Brazilski vezista Fernandinjo rešio je da je sa 40 godina vreme za penziju. Početkom ove godine mu je istekao ugovor sa Atletiko Paranaenseom, a sada je zvanično objavio da je završio karijeru pošto skoro godinu dana nije mogao da nađe novi klub… »
Legenda Sitija završila karijeru: "Fudbal me više ne motiviše"

Legenda Sitija završila karijeru: "Fudbal me više ne motiviše"

B92 pre 1 sat
Proslavljeni brazilski vezista i bivši kapiten Mančester sitija Fernandinjo odlučio je da završi svoju fudbalsku karijeru. Brazilac je u 40. godini "okačio kopačke o klin" u dresu Atletiko Paranensea, gde mu je istekao ugovor početkom godine. Od tada… »
Legenda Sitija stavila tačku: Ništa me više ne motiviše

Legenda Sitija stavila tačku: Ništa me više ne motiviše

Sport klub pre 2 sata
Fernandinjo, brazilski vezista i dugogodišnji kapiten Mančester sitija, odlučio je da u 40 - oj godini okonča fudbalsku karijeru. Njegov poslednji klub bio je brazilski Atletiko Paranaense, sa kojim je završio saradnju početkom godine. Brazilac nije… »
"Ništa me više ne pokreće!" Nekadašnji kapiten Mančester sitija okončao bogatu karijeru

"Ništa me više ne pokreće!" Nekadašnji kapiten Mančester sitija okončao bogatu karijeru

Večernje novosti pre 3 sata
Nekadašnji kapiten Mančester sitija, Fernandinjo, odlučio je da okonča svoju bogatu fudbalsku karijeru. Foto: Profimedia - Iscrpljen sam i od večerašnjih 30 minuta. Ništa me više u fudbalu ne pokreće, ostvario sam sve što sam želeo. Dao sam maksimum… »

Vesti dana »