Povezane vesti
Stanković: Vlast planira koncesije za budući rudnik Studena
Jugmedia 21.11.2025
Predstavnici opozicione kolaicije “Niš moj grad”, izrazili su zabrinutost zbog mogućeg ugrožavanja vodoizvorišta Studena zbog istraživanja, kopanja i eksploatacije bakra i zlata na lokalitetu Studena, saopšteno je danas. Zabrinutost se odnosi na… »
Koalicija "Niš, moj grad": Zabrinutost za Studenu, o rudarenju u blizini vodoizvorišta treba da se odluči na lokalu
RTS 21.11.2025
Kopredsednik opozicione koalicije "Niš, moj grad" Miodrag Stanković izrazio je danas zabrinutost zbog predviđene eksploatacije bakra i zlata na lokalitetu Studena, ocenjujući da bi to ugrozilo životnu sredinu, saopštila je ta koalicija. "Građani Niša… »
Vesti dana »
'Slučaj Senjak': Policija pretražuje teren, pronađen automobil u vezi sa nestalim muškarcem
BBC News pre 9 minutajoš 86 povezanih
Tramp zapretio Iranu „veoma lošim periodom“, Iran definisao "crvene linije", region ponovo na ivici velikog sukoba
NIN pre 1 satjoš 33 povezane
„Mi smo bend za binu, ne za takmičenja“ Članovi Lavine sleteli u Beograd i stavila tačku na povratak na Evroviziju
Dnevnik pre 1 satjoš 29 povezanih
Sneg veje u ovom delu Srbije! Sve se zabelelo usred maja, temperatura tik iznad nule: Evo detaljne prognoze za naredne dane
Blic pre 9 minutajoš 47 povezanih
Rukometaši idu na Svetsko prvenstvo posle neizvesnog dvomeča sa Mađarima
Radio 021 pre 4 minutajoš 31 povezana