Povezane vesti
Poznati finalisti za prestižnu "SAM godišnju nagradu 2025"
Kamatica 21.11.2025
Srpska asocijacija menadžera i ove godine dodeliće priznanja istaknutim menadžerima, poslodavcima, kompanijama, pojedincima i inicijativama koje svojim ponašanjem, izuzetnošću, aktivnošću i odgovornim poslovanjem demonstriraju liderstvo i zaslužuju da… »
Poznati finalisti za SAM godišnju nagradu
InStore 21.11.2025
Srpska asocijacija menadžera i ove godine dodeliće priznanja istaknutim menadžerima, poslodavcima, kompanijama, pojedincima i inicijativama koje svojim ponašanjem, izuzetnošću, aktivnošću i odgovornim poslovanjem demonstriraju liderstvo i zaslužuju da… »
Ovo su finalisti za najboljeg menadžera godine: Srpska asocijacija menadžera proglašava pobednika 15. decembra
Kurir 21.11.2025
Poznati finalisti za prestižnu „SAM godišnju nagradu 2025“
Nedeljnik 21.11.2025
Vesti dana »
Sunčan i topao dan pred nama, do 35 stepeni, krajem sedmice ponovo do 40 podeoka
Glas Zapadne Srbije pre 2 satajoš 16 povezanih
Nadzornik na kopu Drmno u Kostolcu, preminuo od posledica strujnog udara
Beta pre 20 minutajoš 13 povezanih
Požar u Deliblatskoj peščari proširio se ka Dunavu, "vetar prebacio vatru preko proseka širine više od 100 metara"
Insajder pre 9 minutajoš 10 povezanih
Kragujevački lekari u neverici: Čitave noći dolazili mrtvi pijani pacijenti, javljali se čak i sa ozbiljnim povredama
RINA pre 1 satjoš 12 povezanih
Tramp odlaže uvođenje carina od 50 odsto na određenu robu iz Kanade
Insajder pre 59 minutajoš 12 povezanih