Povezane vesti
Poznati finalisti za prestižnu "SAM godišnju nagradu 2025"
Kamatica 21.11.2025
Srpska asocijacija menadžera i ove godine dodeliće priznanja istaknutim menadžerima, poslodavcima, kompanijama, pojedincima i inicijativama koje svojim ponašanjem, izuzetnošću, aktivnošću i odgovornim poslovanjem demonstriraju liderstvo i zaslužuju da… »
Poznati finalisti za SAM godišnju nagradu
InStore 21.11.2025
Srpska asocijacija menadžera i ove godine dodeliće priznanja istaknutim menadžerima, poslodavcima, kompanijama, pojedincima i inicijativama koje svojim ponašanjem, izuzetnošću, aktivnošću i odgovornim poslovanjem demonstriraju liderstvo i zaslužuju da… »
Ovo su finalisti za najboljeg menadžera godine: Srpska asocijacija menadžera proglašava pobednika 15. decembra
Kurir 21.11.2025
Poznati finalisti za prestižnu „SAM godišnju nagradu 2025“
Nedeljnik 21.11.2025
Vesti dana »
Rat na Trampovoj klackalici: Čuvena svetska agencija analizira četvrtu nedelju sukoba u Iranu
Nova pre 1 satjoš 68 povezanih
U Kragujevcu skup podrške studentima uhapšenim u Novom Pazaru
Serbian News Media pre 1 satjoš 40 povezanih
Đurđević Stamenkovski: Za mere aktivne politike zapošljavanja 5,5 milijardi dinara
Euronews pre 2 satajoš 25 povezanih
Tramp pregovara sa "skrivenim liderom" Irana; Ovo je 15 ključnih tačaka
B92 pre 5 satijoš 59 povezanih
Nišlija (38) osumnjičen da je ukrao 66 klima uređaja sa gradilišta vrednih dva miliona dinara, pa ih prodavao
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 26 povezanih