Povezane vesti
Poznati finalisti za prestižnu "SAM godišnju nagradu 2025"
Kamatica 21.11.2025
Srpska asocijacija menadžera i ove godine dodeliće priznanja istaknutim menadžerima, poslodavcima, kompanijama, pojedincima i inicijativama koje svojim ponašanjem, izuzetnošću, aktivnošću i odgovornim poslovanjem demonstriraju liderstvo i zaslužuju da… »
Poznati finalisti za SAM godišnju nagradu
InStore 21.11.2025
Srpska asocijacija menadžera i ove godine dodeliće priznanja istaknutim menadžerima, poslodavcima, kompanijama, pojedincima i inicijativama koje svojim ponašanjem, izuzetnošću, aktivnošću i odgovornim poslovanjem demonstriraju liderstvo i zaslužuju da… »
Ovo su finalisti za najboljeg menadžera godine: Srpska asocijacija menadžera proglašava pobednika 15. decembra
Kurir 21.11.2025
Poznati finalisti za prestižnu „SAM godišnju nagradu 2025“
Nedeljnik 21.11.2025
Vesti dana »
Čubrilo prognozira zahlađenje i sneg u ovom delu Srbije, a evo kada nam stiže "februarsko proleće" i mogućih 19 stepeni!
Dnevnik pre 2 satajoš 31 povezana
Japan: stranka Sanae Takaiči osvojila apsolutnu većinu na izborima
Politika pre 51 minutajoš 26 povezanih
Pad Lindsi Von i protesti u Milanu slike su koje obilaze svet: Melonijeva demonstrante nazvala "neprijateljima Italije"
N1 Info pre 36 minutajoš 81 povezana
Zelenski najavljuje izvoz oružja i odbrambene tehnologije u Evropu
Politika pre 1 satjoš 23 povezane