Povezane vesti
Poznati finalisti za prestižnu "SAM godišnju nagradu 2025"
Kamatica 21.11.2025
Srpska asocijacija menadžera i ove godine dodeliće priznanja istaknutim menadžerima, poslodavcima, kompanijama, pojedincima i inicijativama koje svojim ponašanjem, izuzetnošću, aktivnošću i odgovornim poslovanjem demonstriraju liderstvo i zaslužuju da… »
Poznati finalisti za SAM godišnju nagradu
InStore 21.11.2025
Srpska asocijacija menadžera i ove godine dodeliće priznanja istaknutim menadžerima, poslodavcima, kompanijama, pojedincima i inicijativama koje svojim ponašanjem, izuzetnošću, aktivnošću i odgovornim poslovanjem demonstriraju liderstvo i zaslužuju da… »
Ovo su finalisti za najboljeg menadžera godine: Srpska asocijacija menadžera proglašava pobednika 15. decembra
Kurir 21.11.2025
Poznati finalisti za prestižnu „SAM godišnju nagradu 2025“
Nedeljnik 21.11.2025
Vesti dana »
Najpouzdaniji auto brend beleži pad proizvodnje Japanac ”štucnuo” za 5,5% međugodišnje
Dnevnik pre 1 satjoš 42 povezane
Mali najavio: Kod Gazele će biti izgrađen panoramski točak „Belgrade Eye“
Danas pre 26 minutajoš 34 povezane
Ko je čovek koji je prevodio Penjarojine reči? Biće važan deo Partizana
Nova pre 2 satajoš 31 povezana