Povezane vesti
Poznati finalisti za prestižnu "SAM godišnju nagradu 2025"
Kamatica 21.11.2025
Srpska asocijacija menadžera i ove godine dodeliće priznanja istaknutim menadžerima, poslodavcima, kompanijama, pojedincima i inicijativama koje svojim ponašanjem, izuzetnošću, aktivnošću i odgovornim poslovanjem demonstriraju liderstvo i zaslužuju da… »
Poznati finalisti za SAM godišnju nagradu
InStore 21.11.2025
Srpska asocijacija menadžera i ove godine dodeliće priznanja istaknutim menadžerima, poslodavcima, kompanijama, pojedincima i inicijativama koje svojim ponašanjem, izuzetnošću, aktivnošću i odgovornim poslovanjem demonstriraju liderstvo i zaslužuju da… »
Ovo su finalisti za najboljeg menadžera godine: Srpska asocijacija menadžera proglašava pobednika 15. decembra
Kurir 21.11.2025
Poznati finalisti za prestižnu „SAM godišnju nagradu 2025“
Nedeljnik 21.11.2025
Vesti dana »
Tri američka borbena aviona oborena u prijateljskoj vatri iznad Kuvajta
Slobodna Evropa pre 11 minutajoš 36 povezanih
Poljoprivrednici objavili plan blokada puteva u Srbiji za danas
Serbian News Media pre 2 satajoš 15 povezanih
Izraeska vojska saopštila da je moguća invazija na Liban
Serbian News Media pre 1 satjoš 51 povezana