Povezane vesti

Poznati finalisti za prestižnu "SAM godišnju nagradu 2025"

Poznati finalisti za prestižnu "SAM godišnju nagradu 2025"

Kamatica 21.11.2025
Srpska asocijacija menadžera i ove godine dodeliće priznanja istaknutim menadžerima, poslodavcima, kompanijama, pojedincima i inicijativama koje svojim ponašanjem, izuzetnošću, aktivnošću i odgovornim poslovanjem demonstriraju liderstvo i zaslužuju da… »
Poznati finalisti za SAM godišnju nagradu

Poznati finalisti za SAM godišnju nagradu

InStore 21.11.2025
Srpska asocijacija menadžera i ove godine dodeliće priznanja istaknutim menadžerima, poslodavcima, kompanijama, pojedincima i inicijativama koje svojim ponašanjem, izuzetnošću, aktivnošću i odgovornim poslovanjem demonstriraju liderstvo i zaslužuju da… »
Ovo su finalisti za najboljeg menadžera godine: Srpska asocijacija menadžera proglašava pobednika 15. decembra

Ovo su finalisti za najboljeg menadžera godine: Srpska asocijacija menadžera proglašava pobednika 15. decembra

Kurir 21.11.2025
Poznati finalisti za prestižnu „SAM godišnju nagradu 2025“

Poznati finalisti za prestižnu „SAM godišnju nagradu 2025“

Nedeljnik 21.11.2025

Vesti dana »

Tri američka borbena aviona oborena u prijateljskoj vatri iznad Kuvajta

Tri američka borbena aviona oborena u prijateljskoj vatri iznad Kuvajta

Slobodna Evropa pre 11 minutajoš 36 povezanih
Poljoprivrednici objavili plan blokada puteva u Srbiji za danas

Poljoprivrednici objavili plan blokada puteva u Srbiji za danas

Serbian News Media pre 2 satajoš 15 povezanih
Crna Gora: Acu Đukanoviću određen pritvor do 30 dana

Crna Gora: Acu Đukanoviću određen pritvor do 30 dana

RTS pre 16 minutajoš 28 povezanih
Izraeska vojska saopštila da je moguća invazija na Liban

Izraeska vojska saopštila da je moguća invazija na Liban