Povezane vesti
Beogradska autobuska stanica nudila akcije na prodaju, nije bilo zainteresovanih
Biznis.rs 21.11.2025
Ponuda bila otvorena mesec dana. Akcionarsko društvo Beogradska autobuska stanica (BAS) ponudila je sopstvene akcije na prodaju ostalim akcionarima, koji po zakonu imaju pravo preče kupovine, ali nije bilo zainteresovanih. Kako piše Nova ekonomija… »
Nije bilo zainteresovanih za akcije Beogradske autobuske stanice
N1 Info 21.11.2025
Akcionarsko društvo Beogradska autobuska stanica (BAS) ponudila je sopstvene akcije na prodaju ostalim akcionarima, koji po zakonu imaju pravo preče kupovine, ali nije bilo zainteresovanih, piše Nova ekonomija. Ponuda je trajala od 13. oktobra do 12… »
Beogradska autobuska stanica nudila akcije na prodaju, nije bilo zainteresovanih
Nova 21.11.2025
Akcionarsko društvo Beogradska autobuska stanica (BAS) ponudila je sopstvene akcije na prodaju ostalim akcionarima, koji po zakonu imaju pravo preče kupovine, ali nije bilo zainteresovanih, piše danas Nova ekonomija. Ponuda je trajala od 13. oktobra do… »
Beogradska autobuska stanica nudila sopstvene akcije na prodaju, ali – nije bilo zainteresovanih
Nova ekonomija 21.11.2025
Akcionarsko društvo Beogradska autobuska stanica (BAS) ponudila je sopstvene akcije na prodaju ostalim akcionarima, koji po zakonu imaju pravo preče kupovine, ali nije bilo zainteresovanih. „Tokom trajanja ponude nije bilo ispostavljenih naloga kupovine… »
Vesti dana »
Neprihvatljivo da se Goci i Vučić međusobno pozivaju u naš program
Serbian News Media pre 1 satjoš 29 povezanih
Pucnjava u školi u Turskoj: Devetoro ubijenih, drugi napad u 48 sati
BBC News pre 37 minutajoš 44 povezane
Selaković izneo odbranu u slučaju "Generalštab": Cilj optužnog predloga protiv mene diskreditacija organa vlasti
Newsmax Balkans pre 27 minutajoš 88 povezanih
Američka vojska tvrdi: Nijedan brod nije probio blokadu Ormuskog moreuza u prvih 48 sati
Kurir pre 17 minutajoš 40 povezanih
Tramp pohvalio Petera Mađara: "Orban mi je bio prijatelj, lider Tise mi se sviđa, dobar je čovek"
Blic pre 2 satajoš 28 povezanih