Povezane vesti

Dačić i Vasiljević uz SAJ: "Ponosan sam na vašu hrabrost, neka vas Arhangel Mihailo uvek čuva!"

Dačić i Vasiljević uz SAJ: "Ponosan sam na vašu hrabrost, neka vas Arhangel Mihailo uvek čuva!"

Telegraf 21.11.2025
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić oglasio se na društvenoj mreži povodom obeležavanja slave Aranđelovdan, koju proslavlja Specijalna antiteroristička jedinica (SAJ). Ministar je preneo snažnu poruku posvećenosti i zahvalnosti pripadnicima ove… »
Dačić na obeležavanju slave Specijalne antiterorističke jedinice: Ponosan sam na vašu hrabrost

Dačić na obeležavanju slave Specijalne antiterorističke jedinice: Ponosan sam na vašu hrabrost

RTV 21.11.2025
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić obišao je danas, zajedno sa sa direktorom policije generalom policije Draganom Vasiljevićem, pripadnike Specijalne antiterorističke jedinice povodom obeležavanja Aranđelovdana, slave ove jedinice. On je… »
Dačić na obeležavanju slave SAJ: Ponosan sam na vašu hrabrost, disciplinu i profesionalizam

Dačić na obeležavanju slave SAJ: Ponosan sam na vašu hrabrost, disciplinu i profesionalizam

Euronews 21.11.2025
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić obišao je danas, zajedno sa sa direktorom policije generalom policije Draganom Vasiljevićem, pripadnike Specijalne antiterorističke jedinice povodom obeležavanja Aranđelovdana, slave ove jedinice. On je na svom… »

Vesti dana »