Povezane vesti
Na 30. Jugoslovenskom pozorišnom festivalu u Užicu šest predstava u trci za Ardaliona
RTS pre 24 minuta
U užičkom Narodnom pozorištu u toku je 30. Jugoslovenski pozorišni festival. Jubilarno izdanje regionalnog festivala okupilo je glumačke ansamble iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, ukupno 6 predstava koje će konkurisati za nagrade „Ardalion"… »
30. JPF – IV dan
Užice oglasna tabla pre 2 sata
Četvrte večeri 30. Jugoslovenskog pozorišnog festivala Beogradsko pozorište Atelje 212 izvelo je predstavu Moje pozorište, autorski projekat Borisa Liješevića. Festivalska publika dala je ovoj predstavi prosečnu ocenu 4,7. Večeras, pete festivalske… »
JPF:Moje pozorište (VIDEO)
Zoom UE pre 5 sati
UŽICE-Četvrte festivalske večeri Atelje 212 izveo je predstavu Moje pozorište ,autorski projekat Borisa Liješevića,u kome on priča svoju priču u kojoj se pita Ko sam ja i preispituje svoju poziciju u pozorištu.Predstava je dobila do sada najvišu ocenu… »
Vesti dana »
Ko stoji iza kompanije za koju mnogi veruju da će kupiti NIS? Posluju više od pola veka, jedni su od najvećih svetskih proizvođača nafte
Kurir pre 58 minutajoš 67 povezanih
Kreni-promeni: Pored Generalštaba, vlast bi da bez zaštite ostavi još 15 kulturnih dobara
Beta pre 7 satijoš 13 povezanih
Putinov propagandista ili ključ za mir u Ukrajini: Ko je diplomata Kiril Dmitrijev
BBC News pre 1 satjoš 76 povezanih
Kraljevčanin pretio vozaču taksija, pa mu ukrao pare! Policija ga uhapsila, a onda je počelo da se odmotava klupko krađa u gradu
Blic pre 4 minutajoš 23 povezane