Povezane vesti
"Žao mi je što nismo nastavili dalje": Terza iskreno o odnosu sa Sofijom, pa se dotakao Mine: Ona poludela zbog njegovih reči…
Blic pre 1 dan
U toku emisije „Gledanje snimaka“, voditeljka Ivana Šopić je najavila klip u kom flertuju Sofija Janjićijević i Borislav Terzić Terza. Među prvima je ovu situaciju komentarisala Mina Vrbaški. - Dobro je što sam se negde kontrolisala. Bilo mi je krivo i… »
Šut- karta! Mina Vrbaški odolela Terzinim emotivnim izlivima, raščistila sa njim za sva vremena!
Kurir pre 3 sata
Učesnik " Elite 9" Borislav Terzić Terza prišao je Mini Vrbaški u nadi da će rešiti sve nesuglasice, ali do toga nije došlo i ona ga je ponovo odjavila. - Neću sa tobom da pričam, završili smo svaku komunikaciju - rekla je Mina. - Nismo više zajedno… »
"Žalim što nismo nastavili dalje" Terza progovorio o ljubavi sa Sofijom, Mina odmah skočila: Treba li ja posle ovih stvari da…
Kurir pre 13 sati
Sofija Janićijević nedavno je postala auktuelni učesnik Elite 9, a prethodne noći tokom emisije "Gledanje snimaka" njen bivši partner Borislav Terzić Terza progovorio je o njihovom odnosu. Iako je do pre nekoliko dana bio u ljubavnoj romansi sa Minom… »
Vesti dana »
CIK Kosova utvrdio rokove za organizovanje vanrednih parlamentarnih izbora
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Oglasio se RHMZ: Tokom noći susnežica i sneg u brdsko-planinskim predelima jugozapadne Srbije
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
"To je mučno kad roditelji pomisle da ponovo moraju: U sudnicu..." Zora Dobričanin o ukidanju presude Kecmanovićima: "Vrlo sam indisponirana zbog toga"
Blic pre 3 satajoš 4 povezane
Narodno pozorište u Beogradu saopštilo dobitnike svojih godišnjih priznanja
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Vojska hitno zatvorila ovaj most: Oglasilo se Ministarstvo odbrane: "Vodostaj Velike Morave je visok"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana