Повезане вести
Анели Ахмић доживела помрачење: Јеца и урличе из петних жила, Лукин флерт са Анитом је довео до лудила
Блиц пре 21 дана
Анели оптужује Луку за сплеткарење, те да је не поштује у вези Анели је претходно насрнула на бившег партнера Асмина Анели Ахмић и Лука Вујовић никако не могу да нађу заједнички језик. Анели и Лука сада су заратили због њене… »
"Флертујеш на моје очи" Нови карамбол Анели и Луке, она бацила све поклоне у канту
Блиц пре 21 дана
Лука Вујовић и Анели Ахмић су поново ушли у жестоку расправу. Анели се недавно потукла са Асмином Дурџићем Лука Вујовић и Анели Ахмић поново су жестоко заратили, а она је наставила да љубоморише на Аниту Станојловић и Мину… »
"Флертујеш на моје очи" Нови скандал Анели Ахмић и Луке Вујовића, бацила све поклоне у канту
Курир пре 21 дана
Ријалити учесници Лука Вујовић и Анели Ахмић поново су жестоко заратили, а она је наставила да љубоморише на Аниту Станојловић и Мину Врбашки, те је бацила све њихове поклоне. - Шта ја теби пребацујем? - питао је Лука. - Ја… »
Јеца, урличе и прави хаос! Анели потпуно изгубила контролу, Лукин флерт са Анитом је довео до лудила! (фото)
Ало пре 21 дана
Јеца и урличе из петних жила. Лука Вујовић и Анели Ахмић поново су ушли у жесток сукоб, а она је наставила да љубоморише на Аниту Станојловић и Мину Врбашки. У једном тренутку доживела је нервни слом, све време је урлала… »
Анели побацала све поклоне у канту, карамбол између ње и Луке: Ори се имањем у Шимановцима
Телеграф пре 21 дана
Лука Вујовић и Анели Ахмић поново су жестоко заратили, а она је наставила да љубоморише на Аниту Станојловић и Мину Врбашки, те је бацила све њихове поклоне. - Шта ја теби пребацујем? - питао је Лука. - Ја теби данас ништа… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: Гасна интерконекција Србија-Северна Македонија крајем 2027.
Бизнис.рс пре 2 сатајош 34 повезане
Пулмолошкиња упозорава: Свака десета смрт новорођенчади узрокована је аерозагађењем
Нови магазин пре 5 сатијош 1 повезана
Десетине хиљада на протестима широм Италије током генералног штрајка
Бета пре 5 сатијош 14 повезаних
Цене нафте благо порасле, али су и даље на путу ка недељном паду од око три одсто
Еуроневс пре 33 минутајош 25 повезаних