Povezane vesti

Aneli Ahmić doživela pomračenje: Jeca i urliče iz petnih žila: Lukin flert sa Anitom je doveo do ludila

Aneli Ahmić doživela pomračenje: Jeca i urliče iz petnih žila: Lukin flert sa Anitom je doveo do ludila

Blic pre 14 minuta
Aneli optužuje Luku za spletkarenje, te da je ne poštuje u vezi Aneli je prethodno nasrnula na bivšeg partnera Asmina Aneli Ahmić i Luka Vujović nikako ne mogu da nađu zajednički jezik. Aneli i Luka sada su zaratili zbog njene ljubomore na Anitu… »
"Flertuješ na moje oči" Novi skandal Aneli Ahmić i Luke Vujovića, bacila sve poklone u kantu

"Flertuješ na moje oči" Novi skandal Aneli Ahmić i Luke Vujovića, bacila sve poklone u kantu

Kurir pre 1 sat
Rijaliti učesnici Luka Vujović i Aneli Ahmić ponovo su žestoko zaratili, a ona je nastavila da ljubomoriše na Anitu Stanojlović i Minu Vrbaški, te je bacila sve njihove poklone. - Šta ja tebi prebacujem? - pitao je Luka. - Ja tebi danas ništa nisam… »
Jeca, urliče i pravi haos! Aneli potpuno izgubila kontrolu, Lukin flert sa Anitom je doveo do ludila! (foto)

Jeca, urliče i pravi haos! Aneli potpuno izgubila kontrolu, Lukin flert sa Anitom je doveo do ludila! (foto)

Alo pre 1 sat
Jeca i urliče iz petnih žila. Luka Vujović i Aneli Ahmić ponovo su ušli u žestok sukob, a ona je nastavila da ljubomoriše na Anitu Stanojlović i Minu Vrbaški. U jednom trenutku doživela je nervni slom, sve vreme je urlala, histerisala i ponavljala da je… »
"Flertuješ na moje oči": Novi karambol Aneli i Luke, ona bacila sve poklone u kantu

"Flertuješ na moje oči": Novi karambol Aneli i Luke, ona bacila sve poklone u kantu

Blic pre 2 sata
Luka Vujović i Aneli Ahmić su ponovo ušli u žestoku raspravu. Aneli se nedavno potukla sa Asminom Durdžićem Luka Vujović i Aneli Ahmić ponovo su žestoko zaratili, a ona je nastavila da ljubomoriše na Anitu Stanojlović i Minu Vrbaški, te je bacila sve… »
Aneli pobacala sve poklone u kantu, karambol između nje i Luke: Ori se imanjem u Šimanovcima

Aneli pobacala sve poklone u kantu, karambol između nje i Luke: Ori se imanjem u Šimanovcima

Telegraf pre 2 sata
Luka Vujović i Aneli Ahmić ponovo su žestoko zaratili, a ona je nastavila da ljubomoriše na Anitu Stanojlović i Minu Vrbaški, te je bacila sve njihove poklone. - Šta ja tebi prebacujem? - pitao je Luka. - Ja tebi danas ništa nisam rekla. Šta ti je? -… »

Vesti dana »