Povezane vesti
Vučić: Ponudiću SAD svoju formalnu izjavu za NIS, siguran sam da će nam dati licencu
RTV pre 59 minuta
BEOGRAD - Predsednk Aleksandar Vučić izjavio je danas da planira Amerikancima da ponudi i formalnu izjavu u vezi sa NIS-om i izrazio uverenje da će SAD razumeti položaj Srbije, pokazati partnerski odnos i dati NIS-u licencu za nastavak rada. Vučić je… »
Vučić: Nikad nisam nosio snajper, niti sam čuo za "safari", angažovaću najbolje svetske advokate
RTS pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, govoreći o optužbama kojima se dovodi u vezu sa napadima u Sarajevu, rekao da nikada nije nosio snajper i da nije čuo za "safari". Najavio je tužbe protiv medija koji su to objavili o njemu dodavši da će angažovati… »
Vučić negirao optužbe o vezama s 'vikend snajperistima' u Sarajevu tokom rata u BiH
Slobodna Evropa pre 9 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je u petak navode koji ga dovode u vezu s takozvanim "vikend snajperistima" u Sarajevu tokom rata u Bosni i Hercegovini devedesetih godina. Vučić je za TV Informer naveo da nikada nije nosio snajper i najavio… »
Vučić o Naftnoj industriji Srbije: U nedelju ću izaći formalno sa mojom izjavom, Amerikanci će morati da čuju moje reči
Euronews pre 34 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost emisije "Kolegijum" na Informer televiziji gde je govorio o svim aktuelnim političkim i ekonomskim temama iz zemlje, ali i iz regiona i sveta. U fokusu je bila situacija sa Naftnom industrijom Srbije i sve… »
"To što je neko dobar u pozorištu, Ne znači da će i glasati za njega": Vučić: Znajući naše protivnike, oni moraju da naprave…
Blic pre 1 sat
"Nije ovo najgnusnija optužba bila je gnusnija pre četiri - pet godina, podizanje formalnog akta da sam izvršio genocid u BiH. I onda je njihovo tužilaštvo odbacilo takve krivične prijave. Ovo je sada ozbiljnije organizovano, a interesantno je da sa… »
Vučić: Nikada nisam nosio snajper niti čuo za "safari", podneću tužbu zbog neistina
NIN pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas navode da je učestvovao u bilo kakvom "Sarajevo safariju", tvrdeći da nikada nije imao nikakav snajper, niti pušku i da su ga isključivo slali na Pale kao novinara, jer je znao engleski. Vučić je… »
„Šolak plaća Margetića“: Vučić o navodima da je učestvovao u slučaju „Sarajevo safari“
Danas pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas navode da je učestvovao u bilo kakvom „Sarajevo safariju“, tvrdeći da nikada nije imao nikakav snajper, niti pušku i da su ga isključivo slali na Pale kao novinara, jer je znao engleski. Vučić je… »
Vučić: Tužiću svetske medije
Vesti online pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nikada nije tužio nijedan medij, ali će sada angažovati najskuplje svetske advokate kako bi tužio “ove koji imaju mnogo para, od Gardijana, Dejli mejla, svih tih” zbog neistina da je učestvovao u… »
Uživo Vučić se obraća javnosti
Telegraf pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije na Informer televiizji gde govori o aktuelnostima u državi i svetu. Vučić je na početku komentarisao stanje u državi. "U nedostatku planova i ideja sve mora da vam se svodi na onoga ko vam je kriv za… »
Vučić: Optužbe deo doktrine rušenja Srbije, u tome prioritetno rušenje Vučića
Telegraf pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su optužbe protiv njega povodom navodnog učestvovanja u tzv. aferi "Sarajevo safari" deo doktrine i strategije za rušenje srpske države u čemu je, kako je dodao, njegovo rušenje prioritetni cilj… »
Vučić o „Sarajevo safariju“: Bio sam na Palama jer sam znao engleski
Vreme pre 2 sata
„Kako će da nam pomognu Arapi oko NIS-a, ako vide da sam ubijao nevinu muslimansku decu“, rekao je Vučić, komentarišući tekstove da je učestvovao u „Sarajevo safariju“. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je u petak navode da je učestvovao u bilo… »
Vučić:
RTK pre 2 sata
Vučić: U demokratskim društvima postoje drugačiji stavovi i to je suština demokratije Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, govoreći o optužbama kojima se dovodi u vezu sa napadima u Sarajevu, rekao da nikada nije nosio snajper i da nije čuo za… »
Predsednik Srbije uživo: Vučić: "Znajući stanje u narodu, svakog su dana histerični"
Dnevnik pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije na Informer televiziji gde govori o aktuelnostima u državi i svetu. Na početku razgovora, Vučić je komentarisao stanje u državi. - U nedostatku planova i ideja sve mora da vam se svodi na onoga ko vam je… »
"Nisam nosio snajper, nikad nisam imao pušku": Vučić o aferi "Sarajevo Safari"
Mondo pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na "Informer" televiziji kada je govorio o mnogim važnim temama. Komentarisao je aferu "Sarajevo Safari" zbog optužbi hrvatskog istraživačkog novinara Domagoja Margetića koji je prijavio predsednika Srbije… »
Vesti dana »
Zločin u Ribnikaru: Apelacioni sud ukinuo presude Kecmanovićima
Radio 021 pre 34 minutajoš 26 povezanih
Od Jugoslovenskog dramskog do SKC-a: Šta još može da padne pred buldožerom
Luftika pre 3 satajoš 20 povezanih
Putinov propagandista ili ključ za mir u Ukrajini: Ko je diplomata Kiril Dmitrijev
BBC News pre 3 satajoš 80 povezanih
Vučić je opet slagao? Srbija u ugovoru ima pravo preče kupovine NIS-a, ali niko ne zna zašto to ne koristi
Nova pre 3 satajoš 68 povezanih