Povezane vesti

Vučić o NIS-u: Ono što ću da ponudim Amerikancima neće moći da odbiju

Sputnik pre 8 sati
Predsednk Aleksandar Vučić izjavio je danas da planira Amerikancima da ponudi i formalnu izjavu u vezi sa NIS-om i izrazio uverenje da će SAD razumeti položaj Srbije, pokazati partnerski odnos i dati NIS-u licencu za nastavak rada. "Ja sam zabrinut… »
Vučić: Ponudiću SAD svoju formalnu izjavu za NIS, siguran sam da će nam dati licencu

Vučić: Ponudiću SAD svoju formalnu izjavu za NIS, siguran sam da će nam dati licencu

IndeksOnline pre 9 sati
Predsednk Aleksandar Vučić izjavio je danas da planira Amerikancima da ponudi i formalnu izjavu u vezi sa NIS-om i izrazio uverenje da će SAD razumeti položaj Srbije, pokazati partnerski odnos i dati NIS-u licencu za nastavak rada. Vučić je poručio… »
Vučić: U nedelju ili ponedeljak zvanične informacije o pregovorima za NIS

Pravda pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će u "nedelju, najkasnije u ponedeljak" zvanično da saopšti javnosti šta se zbivalo tokom pregovora o budućnosti Naftne industrije Srbije (NIS), da će Kancelariji za kontrolu stranih sredstava… »

Nedeljnik pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će u „nedelju, najkasnije u ponedeljak“ zvanično da saopšti javnosti šta se zbivalo tokom pregovora o budućnosti Naftne industrije Srbije (NIS), da će Kancelariji za kontrolu stranih sredstava… »

Vesti online pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se oko NIS-a vode ozbiljni razgovori i da je siguran da će Amerika prihvatiti njegovu izjavu i dobiti licencu za nastavak rada. Optužbe deo doktrine rušenja Srbije. – Ja sam zabrinut, ali ne mislim… »
"Imamo rezerve ako rafinerija stane sa radom": Vučić o sankcijama Naftnoj industriji Srbije

"Imamo rezerve ako rafinerija stane sa radom": Vučić o sankcijama Naftnoj industriji Srbije

Mondo pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na "Informer" televiziji kada je govorio o važnim temama za građane Srbije. Komentarisao je sankcije Naftnoj industriji Srbije (NIS). "U ponedeljak najkasnije ću se obratiti javnosti i reći ću kako će biti… »
"Ovo će morati da čuju, ponudiću OFAK-u" Predsednik Vučić: Čekam vesti za NIS

"Ovo će morati da čuju, ponudiću OFAK-u" Predsednik Vučić: Čekam vesti za NIS

Telegraf pre 10 sati
"Izaći ću u nedelju sa nečim što će Amerika prihvatiti i verujem da će razumeti i da će nam dati licencu za NIS", poručio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Predsednik je dodao da čeka vesti za NIS, i da se nada dobrim vestima. S tim u vezi… »

Vesti dana »