Povezane vesti

"Grlim ga, a on me ne prepoznaje": Ćerka velike zvezde rastužila fanove potresnim detaljima o njegovoj bolesti

"Grlim ga, a on me ne prepoznaje": Ćerka velike zvezde rastužila fanove potresnim detaljima o njegovoj bolesti

Mondo pre 2 sata
Najstarija ćerka glumačkog para Demi Mur i Brusa Vilisa, Rumer Vilis, otkrila je na društvenim mrežama kakvo je stanje njenog oca. Brus se povukao iz sveta glume 2022. nakon što mu je dijagnostikovana afazija, poremećaj koji utiče na sposobnost govora i… »
"Tata me ponekad ne prepoznaje" Ćerka Brusa Vilisa otkrila u kakvom je stanju glumac koji pati od demencije

"Tata me ponekad ne prepoznaje" Ćerka Brusa Vilisa otkrila u kakvom je stanju glumac koji pati od demencije

Kurir pre 4 sati
Rumer Vilis, ćerka Brusa Vilisa, podelila je sa javnošću da njen otac ponekad ne prepoznaje ko je ona. Glumac (70) dobio je dijagnozu frontotemporalne demencije (FTD) u februaru 2023. godine. Od tada, njegovi najmiliji – uključujući bivšu suprugu Demi… »
Najnovije informacije o zdravlju Brusa Vilisa: Oglasila se najstarija ćerka FOTO

Najnovije informacije o zdravlju Brusa Vilisa: Oglasila se najstarija ćerka FOTO

B92 pre 3 sata
Rumer Vilis je objavila najnovije informacije o svom poznatom ocu. Brusova ćerka Rumer Vilis obavestila je svoje obožavaoce o svom poznatom ocu dok se bori sa podtipom frontotemporalne demencije (FTD), primarnom progresivnom afazijom (PPA). Rumer (37) je… »

Vesti dana »