Povezane vesti

Beker otkrio kako se u zatvoru gledalo finale Đokovića, pa poručio: "Ko smo mi da to određujemo Noletu?"

Beker otkrio kako se u zatvoru gledalo finale Đokovića, pa poručio: "Ko smo mi da to određujemo Noletu?"

Telegraf pre 6 sati
Boris Beker, nekadašnji trener Novaka Đokovića sa kojim je osvojio šest Grend slem titula, ispričao je za "Gardijan" kako je iz zatvora, tokom leta 2022. godine, pratio Novakove mečeve na Vimbldonu – i kako je čitavo krilo u kojem je boravio “živelo” uz… »
Beker otkrio pojedinosti iz zatvora: Robijaši svim srcem bili uz Novaka u finalu Vimbldona

Beker otkrio pojedinosti iz zatvora: Robijaši svim srcem bili uz Novaka u finalu Vimbldona

Euronews pre 7 sati
Boris Beker je otkrio kako su zatvorenici slavili Novaka Đokovića i njegovo osvajanje Vimbldona 2022. godine, i prisetio se emotivnih scena koje je doživeo. "Celo krilo u kojem sam bio i ja slavilo je svaki važan poen udarajući o vrata ćelija i zidove, a… »
Beker: Robijaši su navijali za Novaka u finalu Vimbldona 2022.

Beker: Robijaši su navijali za Novaka u finalu Vimbldona 2022.

Sport klub pre 8 sati
Kada Boris Beker daje intervjue, jedno od najvažnijih poglavlja je uvek Novak Đoković. Nemac je bio trener najboljeg tenisera svih vremena, utkao je svoj rad u njegove rezultate, ali ga i odlično upoznao. Zato i nije čudo da niko bolje od najmlađeg… »

Vesti dana »