Povezane vesti
Užas u Obrenovcu: Našli ženu bez svesti u stanu, na telu je imala modrice
Dnevnik 21.11.2025
U jednom stanu u Obrenovcu večeras je pronađena žena bez svesti, a prema nezvaničnim informacijama, na telu je imala i modrice. Prema nezvaničnim saznanjima Telegrafa.rs, ženu je pronašao vlasnik stana. Ona je odmah prebačena u nadležnu zdravstvenu… »
Užas u Obrenovcu: Ženu našli bez svesti, bila sva u modricama
Telegraf 21.11.2025
U jednom stanu u Obrenovcu večeras je pronađena žena bez svesti, a prema nezvaničnim informacijama, na telu je imala i modrice. Prema nezvaničnim saznanjima Telegraf.rs, ženu je pronašao vlasnik stana. Kako saznajemo, u stanu je pronađena V. K. (45). Ona… »
Pronađena žena bez svesti sa modricama po telu: Jeziv prizor u stanu u Obrenovcu
Mondo 21.11.2025
Žena bez svesti pronađena je večeras u stanu u Obrenovcu, saznaje "Telegraf". Prema nezvaničnim informacijama ovog portala, na sebi je imala i modrice. Prema takođe nezvaničnim informacijama, ženu je pronašao vlasnik stana. Ona je odmah prebačena u… »
Vesti dana »
(Video) Đoković: Mnogo se priča o tom 25. grend slemu i kraju moje karijere, a ja sam četvrti na svetu
Newsmax Balkans pre 38 minutajoš 25 povezanih
Hladno i vetrovito vreme; mogući ledeni dani naredne nedelje
Glas Zaječara pre 17 minutajoš 16 povezanih
EPS zbog vanredne situacije produžio rok za ostvarivanje popusta prilikom plaćanja računa
Insajder pre 17 minutajoš 14 povezanih
Gde gledati meč Srbija – Nemačka? Utakmica koja odlučuje sve na Evropskom prvenstvu
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih
Ovako će izgledati današnji protest u Novom Sadu: studenti uputili poslednju poruku
Pravda pre 2 minutajoš 5 povezanih