Povezane vesti

Tramp se sastao sa Mamdanijem: Pre izbora ga nazivao „budaletinom“, a sad veruje da će učiniti nešto dobro za Njujork

Tramp se sastao sa Mamdanijem: Pre izbora ga nazivao „budaletinom“, a sad veruje da će učiniti nešto dobro za Njujork

Nova pre 3 sata
Republikanski predsednik SAD Donald Tramp razgovarao je danas u Beloj kući sa novoizabranim gradonačelnikom Njujorka, demokratskim socijalistom Zohranom Mamdanijem, i ocenio da je sastanak bio "sjajan" i "veoma produktivan", prenose Si-En-En (CNN) i… »
„Moraće da mu se dopadne“ Tramp: Zelenski će na kraju odobriti mirovni plan koji podržavaju SAD

„Moraće da mu se dopadne“ Tramp: Zelenski će na kraju odobriti mirovni plan koji podržavaju SAD

Dnevnik pre 4 sati
VAŠINGTON: Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će ukrajinskom predsedniku Volodimiru Zelenskom morati da se dopadne mirovni plan koji podržavaju Sjedinjene Američke Države, kako bi se zaustavila ruska invazija, i da će ga na kraju… »
Sastanak ljutih rivala: Tramp i novi gradonačelnik Njujorka oči u oči! "Što grad bude bolje, to sam srećniji" (foto)

Sastanak ljutih rivala: Tramp i novi gradonačelnik Njujorka oči u oči! "Što grad bude bolje, to sam srećniji" (foto)

Kurir pre 4 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je imao "veoma produktivan sastanak" sa novoizabranim gradonačelnikom Njujorka Zohranom Mamdanijem. "Upravo smo imali sjajan, veoma produktivan sastanak. Imamo jednu zajedničku stvar. Želimo da ovaj… »
Zelenski će morati da prihvati mirovni plan

Zelenski će morati da prihvati mirovni plan

Politika pre 4 sati
Tramp je novinarima u Ovalnom kabinetu rekao da je očekivao da će se rat Rusije i Ukrajine završiti mnogo ranije. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će ukrajinskom predsedniku Volodimiru Zelenskom morati da se dopadne mirovni plan koji… »
Tramp: Imao sam veoma produktivan sastanak sa Mamdanijem

Euronews pre 5 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je imao "veoma produktivan sastanak" sa novoizabranim gradonačelnikom Njujorka Zohranom Mamdanijem. "Upravo smo imali sjajan...veoma produktivan sastanak. Imamo jednu zajedničku stvar. Želimo da ovaj… »
Tramp se sastao sa "komunistom": Imamo jednu zajedničku stvar

Tramp se sastao sa "komunistom": Imamo jednu zajedničku stvar

Alo pre 5 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je imao "veoma produktivan sastanak" sa novoizabranim gradonačelnikom Njujorka Zohranom Mamdanijem. "Upravo smo imali sjajan...veoma produktivan sastanak. Imamo jednu zajedničku stvar. Želimo da ovaj… »

Politika pre 5 sati
Do sastanka je došlo na zahtev Mamdanija koji je početkom novembra izabran na gradonačelnika Njujorka. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je imao „veoma produktivan sastanak” sa novoizabranim gradonačelnikom Njujorka Zohranom… »

Vesti dana »