Povezane vesti

Obradović: Splet nesrećnih okolnosti i fantastičan protivnik (video)

Obradović: Splet nesrećnih okolnosti i fantastičan protivnik (video)

Sportski žurnal pre 1 dan
Partizan je kod kuće poražen od prvaka Evrope Fenerbahčea 87:99. Partizan je pretrpeo još jedan poraz u elitnom takmičenju, ovog puta od ruku šampiona Evrope, Fenerbahčea. Trener crno-belih, Željko Obradović je bio vidno indisponiran, ali nije zamerio… »
Obradović progovorio o parkeru: Bio sam šokiran... Trener Partizana ponovo o telefonima!

Obradović progovorio o parkeru: Bio sam šokiran... Trener Partizana ponovo o telefonima!

Kurir pre 1 dan
Na konferenciji za medije posle novog poraza Partizana govorio je trener crno-belih Željko Obradović. "Čestitam Fenerbahčeu, igrali su sjajno, baš onako kako su osvojili Evroligu. Izgubili smo od tima koji igra izvanredno, koji je prvak. Nisam video… »
Analiza meča Partizan – Fenerbahče: Šta je dovelo do novog poraza crno-belih?

Analiza meča Partizan – Fenerbahče: Šta je dovelo do novog poraza crno-belih?

Nova pre 1 dan
Košarkaši Partizana poraženi su od Fenerbahčea 99:87, a meč su analizirali Miroslav Berić i Dušan Marković. Crno-beli su u meč ušli katastrofalno, gubili 14-0, potom imali i 19 razlike, ali su uspeli da se u jednom trenutku vrate. Na krilima Alekseja… »
Partizan izbegao istorijsku bruku, ali doživeo poraz – Fenerbahče sprečio spektakularan preokret crno-belih VIDEO

Partizan izbegao istorijsku bruku, ali doživeo poraz – Fenerbahče sprečio spektakularan preokret crno-belih VIDEO

Nova pre 1 dan
Košarkaši Partizana poraženi su od Fenerbahčea u 12. kolu Evrolige rezultatom 99:87 i tako nastavili niz loših rezultata u elitnom takmičenju. Kada biste prosečnog navijača Partizana pitali da opiše kako je izgledala igra crno-belih u prvih 4:36… »
Jasikevičijus govorio o Obradoviću i Grobarima, a onda je pomenuo i Zvezdu: "Kada gostujem kod njih..."

Jasikevičijus govorio o Obradoviću i Grobarima, a onda je pomenuo i Zvezdu: "Kada gostujem kod njih..."

Telegraf pre 1 dan
Trener Fenerbahčea Šarunas Jasikevičijus bio je zadovoljan posle pobede njegovog tima protiv Partizana u okviru 12. kola Evrolige, rezultatom 99:87! Ono što je privuklo pažnju pre utakmice jeste i aplauz Grobara za litvanskog stručnjaka, a na pitanje… »
Šaras: ''Ovde me vole, a kad gostujem Zvezdi...''

Šaras: ''Ovde me vole, a kad gostujem Zvezdi...''

Sportske.net pre 4 sati
Fenerbahče je večeras u Beogradu potvrdio odličnu formu i trijumfom protiv Partizana 99:87 upisao četvrti trijumf u nizu u Evroligi. Odmah po završetku meča, trener gostiju Šarunas Jasikevičijus je skrenuo pažnju na oscilacije u igri koje nisu skupo… »
TABELA EL - Zvezda u grčkom društvu, Partizan sve slabiji...

TABELA EL - Zvezda u grčkom društvu, Partizan sve slabiji...

Sportske.net pre 4 sati
Ekipa Partizana je poražena od Fenerbahčea kod kuće, a Crvena zvezda od Valensije u gostima i sada su beogradski večiti pokvarili svoj plasman od prethodne nedelje na tabeli Evrolige. Crvena zvezda je i dalje na veoma dobrom skoru, ima 8-4 i nalazi se na… »
Ovde me vole, jako lep momenat za grobare: Šarunas jasan na konferenciji!

Ovde me vole, jako lep momenat za grobare: Šarunas jasan na konferenciji!

Hot sport pre 4 sati
Crno-beli ponovo ušli katastrofalno u meč! Fenerbahče je večeras gostovao Partizanu u Beogradskoj areni. Gosti su slavili u Beogradu rezultatom 99:87. Posle meča reč je imao trener gostiju Šarunas Jasikevičijus. – Sjajno. Vole me ovde jer sam prijatelj… »
Ja telefon koristim za pozive i poruke, igrači su odlično primili savete: Obradović se nadovezao na izjavu koja je upalila…

Ja telefon koristim za pozive i poruke, igrači su odlično primili savete: Obradović se nadovezao na izjavu koja je upalila…

Hot sport pre 4 sati
Šef struke crno-belih jasan! Fenerbahče je večeras gostovao Partizanu u Beogradskoj areni. Gosti su slavili u Beogradu rezultatom 99:87. Posle meča reč je imao trener domaćih, Željko Obradović. – Čestitam Fenerbahčeu, igrali su sjajno, baš onako kako su… »
Novi poraz Partizana

Novi poraz Partizana

Vesti online pre 5 sati
Košarkaši Partizana večeras su u Beogradu, u 12. kolu Evrolige, izgubili od Fenerbahčea sa 99:87 (24:11, 32:28, 19:29, 24:19) i sa učinkom od četiri pobede i osam poraza nalaze se na 18. mestu. Partizan se za ovu utakmicu spremao sedam dana, ali je u nju… »
Večiti posrnuli: Ovako izgleda tabela Evrolige nakon poraza Zvezde i Partizana!

Večiti posrnuli: Ovako izgleda tabela Evrolige nakon poraza Zvezde i Partizana!

Hot sport pre 4 sati
Teški udarci za srpske klubove Dvanaesto kolo Evrolige završeno je duelom u Valensiji, a beogradski velikani nisu uspeli da ostvare trijumf u ovoj rundi takmičenja. Crvena zvezda izgubila je na gostovanju Valensiji rezultatom 76:73, čime je zaustavljena… »
Obradović: Bio sam šokiran kad sam čuo da Parker neće igrati

Obradović: Bio sam šokiran kad sam čuo da Parker neće igrati

Sport klub pre 4 sati
Partizan je doživeo težak poraz od Fenerbahčea 87:99 (11:24, 28:32, 29:19, 19:24) u utakmici 12. kola Evrolige, a crno-beli su ostali na učinku 4-8 u elitnom kontinentalnom takmičenju. Posle uvodne reči Željka Obradovića na engleskom pitanje je prva… »
Tabela Evrolige: Partizan tone na dno, Zvezda više nije lider

Tabela Evrolige: Partizan tone na dno, Zvezda više nije lider

Kurir pre 4 sati
Odigrani su svi mečevi 12. runde Evrolige i pogled na tabelu je sledeći: Hapoel na vrhu, prati ga Zvezda, a Partizan je u donjem domu. Crveno-beli su sada na deobi drugog mesta posle poraza u Valensiji, dok je Partizan pao na čak 18. poziciju nakon… »
Prve reči žoca posle novog poraza: Došli smo u jednu normalnu situaciju...

Prve reči žoca posle novog poraza: Došli smo u jednu normalnu situaciju...

Kurir pre 4 sati
Košarkaši Partizana poraženi su od Fenerbahčea u meču 12. kola Evrolige. Trener crno-belih Željko Obradović izneo je prve utiske posle meča. - Verujem da smo odigrali bolje drugo poluvreme. Došli smo u jednu normalnu situaciju da probamo da okrenemo… »
Heroj Fenerbahčea nakon trijumfa u areni: U ovakvoj atmosferi nije potrebna dodatna motivacija...

Heroj Fenerbahčea nakon trijumfa u areni: U ovakvoj atmosferi nije potrebna dodatna motivacija...

Kurir pre 4 sati
Košarkaši Partizana poraženi su od Fenerbahčea rezultatom 87:99 u utakmici 12. kola Evrolige. "Ne treba vam dodatna motivacija kada igrate u ovakvoj atmosferi. Mi polako provaljujemo šta moramo da radimo u ovakvim utakmicama kako bismo pobedili i to smo… »
Tabela posle poraza Partizana i Zvezde: Evo kako sada stoje "večiti" u Evroligi

Tabela posle poraza Partizana i Zvezde: Evo kako sada stoje "večiti" u Evroligi

Mondo pre 4 sati
Partizan i Crvena zvezda doživeli su poraze u Evroligi ovog petka i nisu popravili svoje pozicije na tabeli Evrolige. Crno-beli su na domaćem terenu izgubili od šampiona Evrope Fenerbahčea, koji je kontrolisao rezultat od početka do kraja, a crveno-beli… »
Zvižduci i „nema veze“: Evo ko i šta čeka večite posle poraza

Zvižduci i „nema veze“: Evo ko i šta čeka večite posle poraza

Sport klub pre 5 sati
Porazi za Partizan i Crvenu zvezdu u 12. kolu Evrolige - crno-beli se nalaze među najslabijim timovima u evropskoj eliti posle vrlo lošeg starta sezone, dok su crveno-beli na deobi drugog mesta uprkos neuspehu. Promenljivo raspoloženje u Beogradu posle… »
Obradovićeve reči o Parkeru koje će izazvati dodatnu buru: „Ne znam…“

Obradovićeve reči o Parkeru koje će izazvati dodatnu buru: „Ne znam…“

Nova pre 4 sati
Željko Obradović, trener Partizana, upitan je nakon utakmice protiv Fenerbahčea (99:87) o razlozima iz kojih Džabari Parker nije igrao. Iako je samo dan pred utakmicu izgledalo kao da će Parker, ali i kapiten Vanja Marinković, biti u timu, malo pred… »
Biberović: "Partizan će izaći na kraj sa ovim - svi su od Željka krenuli" VIDEO

Biberović: "Partizan će izaći na kraj sa ovim - svi su od Željka krenuli" VIDEO

B92 pre 4 sati
Tarik Biberović, košarkaš Fenerbahčea, govorio je za medije nakon pobede nad Partizanom u Beogradu (99:87) u meču 12. kola Evrolige. Turski reprezentativac je meč završio sa 14 poena, a dobar deo njih je napravio u seriji 14:0 sa kojom su gosti otvorili… »
Šarunas: "Cene me jer sam Željkov prijatelj - protiv Zvezde je drugačije..."

Šarunas: "Cene me jer sam Željkov prijatelj - protiv Zvezde je drugačije..."

B92 pre 4 sati
Trener Fenerbahčea Šarunas Jasikevičius izneo je svoje utiske posle meča sa Partizanom. Fenerabahče je u 12. kolu Evrolige u Beogradskoj areni pobedio Partizan. "Čestitam igračima i navijačima, važna je pobeda da s nastavimo sa dobrim periodom. Najveći… »
Zvezda pala "na jednu loptu" - ko je bio dobar, a ko loš? ANKETA

Zvezda pala "na jednu loptu" - ko je bio dobar, a ko loš? ANKETA

B92 pre 4 sati
Košarkaši Crvene zvezde su u 12. kolu Evrolige poraženi od Valensije u Španiji posle veoma neizvesne završnice i utakmice na jednu loptu. Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Valensje u gostima sa 76:73. Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Valensje… »
Obradović: "Ne gubimo mi utakmice zbog telefona, to nije bila poruka"

Obradović: "Ne gubimo mi utakmice zbog telefona, to nije bila poruka"

B92 pre 4 sati
Trener Partizanan Željko Obradović sumirao je utiske posle duela sa Fenerbahčeom u Beogradskoj areni. Partizan je u 12. Evrolige poražen u Beogradu od Fenerbahčea 99:87. "Čestitam Fenerbahčeu igrali su na nivou na kom su igrali na F4 prošle godine, kada… »
Obradović o Parkeru: "Bio sam šokiran..."

Obradović o Parkeru: "Bio sam šokiran..."

B92 pre 4 sati
Željko Obradović, trener košarkaša Partizana, govorio je o izostanku Džabarija Parkera na utakmici 12. kola Evrolige i porazu od Fenerbahčea (99:87). Amerikanac je propustio meč protiv Asvela, ali je trebalo da zaigra protiv aktuelnog šampiona. Ipak… »
Partizan u Beogradu poražen od Fenerbahčea

Partizan u Beogradu poražen od Fenerbahčea

Politika pre 4 sati
Turski tim prekinuo seriju od dva vezana poraza protiv crno-belih u Beogradu. Košarkaši Partizana poraženi su večeras u Beogradskoj areni od ekipe Fenerbahčea sa 87:99 (11:24, 28:32, 29:19, 19:24), u utakmici 12. kola Evrolige. Najefikasniji u ekipi… »
Tabela Evrolige kompletirana posle 12. kola: Zvezda još uvek u vrhu, Partizan se "srozao" na dno

Tabela Evrolige kompletirana posle 12. kola: Zvezda još uvek u vrhu, Partizan se "srozao" na dno

Telegraf pre 4 sati
Košarkaši Partizana i Crvene zvezde odigrali su svoje mečeve 12. kola Evrolige, a oba srpska tima doživela su neugodne poraze. Na jednoj strani, Partizan je dočekao aktuelnog šampiona Evrope, ekipu Fenerbahčea, a loša prva deonica, u kojoj nisu postigli… »
Obradović podigao glas na konferenciji: "Ne znam koliko puta treba da vam kažem da mene to ne zanima"

Obradović podigao glas na konferenciji: "Ne znam koliko puta treba da vam kažem da mene to ne zanima"

Telegraf pre 4 sati
Nije Željko Obradović imao razloga za slavlje u petak veče, jer je Partizan odigrao lošu utakmicu protiv Fenerbahčea i doživeo je osmi poraz u Evroligi (99:87). Nedugo nakon utakmice, Obradović se pojavio pred medijima i na konferenciji rekao: - Čestitam… »
Oglasio se Obradović nakon novog poraza: Imali smo šansu, ali ne i strpljenja

Oglasio se Obradović nakon novog poraza: Imali smo šansu, ali ne i strpljenja

Dnevnik pre 5 sati
Košarkaši Partizana doživeli su ubedljiv poraz od Fenerbahčea 99:87 u 12. kolu Evrolige odigranom u Beogradu. – Igrali smo bolje u drugom poluvremenu. Imali smo šansu da promenimo tok utakmice. U ključnim momentima nismo imali dovoljno strpljenja i oni… »
Partizan ponovo razočara, poražen od Fenera i to ubedljivo

Partizan ponovo razočara, poražen od Fenera i to ubedljivo

Euronews pre 5 sati
Košarkaši Partizana doživeli su novi poraz u Evroligi. Crno-beli su izgubili od Fenerbahčea sa u 12. kolu Evrolige sa 99:87, čime je nastavljena agonija tima koji sa klupe predvodi Željko Obradović. Preslikana slika od pre nedelju dana kad su izgubili od… »
ŽOC se oglasio posle novog poraza: "U ključnim momentima..."

ŽOC se oglasio posle novog poraza: "U ključnim momentima..."

B92 pre 5 sati
Trener Partizana Željko Obradović izneo je prve utiske posle meča sa Fenerbahčeom. Crno-beli su poraženi u Beogradu od Fenerbahčea rezultatom 99:87, u 12. kolu Evrolige. "Igrali smo bolje u drugom poluvremenu. Imali smo šansu da promenimo tok utakmice. U… »
Jantunen: "U ovakvoj atmosferi nije potrebna dodatna motivacija"

Jantunen: "U ovakvoj atmosferi nije potrebna dodatna motivacija"

B92 pre 5 sati
Mikael Jantunen, košarkaš Fenerbahčea, izneo je utiske nakon trijumfa nad Partizanom u meču 12. kola Evrolige (99:87) u Beogradu. "Ne treba vam dodatna motivacija kada igrate u ovakvoj atmosferi. Mi polako provaljujemo šta moramo da radimo u ovakvim… »
"Kod Željka nismo smeli da koristimo telefon": Meli o pravilima u svlačionici koje i danas pamti

"Kod Željka nismo smeli da koristimo telefon": Meli o pravilima u svlačionici koje i danas pamti

Mondo pre 10 sati
Igrač Fenerbahčea Nikolo Meli (34) javno je govorio o glasinama vezanim za dolazak u Partizan. Otkrio je Italijan da je bilo kontakta između Parnog valjka i njega, ali do saradnje nije došlo, a onda je govorio i o pravilima Željka Obradovića kojih se… »

Vesti dana »