Повезане вести
Херој Фенербахчеа након тријумфа у Арени: У оваквој атмосфери није потребна додатна мотивација...
Курир 21.11.2025
Кошаркаши Партизана поражени су од Фенербахчеа резултатом 87:99 у утакмици 12. кола Евролиге. "Не треба вам додатна мотивација када играте у оваквој атмосфери. Ми полако проваљујемо шта морамо да радимо у оваквим утакмицама како… »
Обрадовић проговорио о Паркеру: Био сам шокиран... Тренер Партизана поново о телефонима!
Курир 21.11.2025
На конференцији за медије после новог пораза Партизана говорио је тренер црно-белих Жељко Обрадовић. "Честитам Фенербахчеу, играли су сјајно, баш онако како су освојили Евролигу. Изгубили смо од тима који игра изванредно, који… »
Прве речи Жоца после новог пораза: Дошли смо у једну нормалну ситуацију...
Курир 21.11.2025
Кошаркаши Партизана поражени су од Фенербахчеа у мечу 12. кола Евролиге. Тренер црно-белих Жељко Обрадовић изнео је прве утиске после меча. - Верујем да смо одиграли боље друго полувреме. Дошли смо у једну нормалну ситуацију да… »
Обрадовић: Сплет несрећних околности и фантастичан противник (видео)
Спортски журнал 21.11.2025
Партизан је код куће поражен од првака Европе Фенербахчеа 87:99. Партизан је претрпео још један пораз у елитном такмичењу, овог пута од руку шампиона Европе, Фенербахчеа. Тренер црно-белих, Жељко Обрадовић је био видно… »
Анализа меча Партизан – Фенербахче: Шта је довело до новог пораза црно-белих?
Нова 21.11.2025
Кошаркаши Партизана поражени су од Фенербахчеа 99:87, а меч су анализирали Мирослав Берић и Душан Марковић. Црно-бели су у меч ушли катастрофално, губили 14-0, потом имали и 19 разлике, али су успели да се у једном тренутку… »
Партизан избегао историјску бруку, али доживео пораз – Фенербахче спречио спектакуларан преокрет црно-белих ВИДЕО
Нова 21.11.2025
Кошаркаши Партизана поражени су од Фенербахчеа у 12. колу Евролиге резултатом 99:87 и тако наставили низ лоших резултата у елитном такмичењу. Када бисте просечног навијача Партизана питали да опише како је изгледала игра… »
Јасикевичијус говорио о Обрадовићу и Гробарима, а онда је поменуо и Звезду: "Када гостујем код њих..."
Телеграф 21.11.2025
Тренер Фенербахчеа Шарунас Јасикевичијус био је задовољан после победе његовог тима против Партизана у оквиру 12. кола Евролиге, резултатом 99:87! Оно што је привукло пажњу пре утакмице јесте и аплауз Гробара за литванског… »
ТАБЕЛА ЕЛ - Звезда у грчком друштву, Партизан све слабији...
Спортске.нет 21.11.2025
Екипа Партизана је поражена од Фенербахчеа код куће, а Црвена звезда од Валенсије у гостима и сада су београдски вечити покварили свој пласман од претходне недеље на табели Евролиге. Црвена звезда је и даље на веома добром… »
Шарас: ''Овде ме воле, а кад гостујем Звезди...''
Спортске.нет 21.11.2025
Фенербахче је вечерас у Београду потврдио одличну форму и тријумфом против Партизана 99:87 уписао четврти тријумф у низу у Евролиги. Одмах по завршетку меча, тренер гостију Шарунас Јасикевичијус је скренуо пажњу на осцилације у… »
Овде ме воле, јако леп моменат за гробаре: Шарунас јасан на конференцији!
Хот спорт 21.11.2025
Црно-бели поново ушли катастрофално у меч! Фенербахче је вечерас гостовао Партизану у Београдској арени. Гости су славили у Београду резултатом 99:87. После меча реч је имао тренер гостију Шарунас Јасикевичијус. – Сјајно. Воле ме… »
Вечити посрнули: Овако изгледа табела Евролиге након пораза Звезде и Партизана!
Хот спорт 21.11.2025
Тешки ударци за српске клубове Дванаесто коло Евролиге завршено је дуелом у Валенсији, а београдски великани нису успели да остваре тријумф у овој рунди такмичења. Црвена звезда изгубила је на гостовању Валенсији резултатом… »
Нови пораз Партизана
Вести онлине 21.11.2025
Кошаркаши Партизана вечерас су у Београду, у 12. колу Евролиге, изгубили од Фенербахчеа са 99:87 (24:11, 32:28, 19:29, 24:19) и са учинком од четири победе и осам пораза налазе се на 18. месту. Партизан се за ову утакмицу спремао… »
Ја телефон користим за позиве и поруке, играчи су одлично примили савете: Обрадовић се надовезао на изјаву која је упалила…
Хот спорт 21.11.2025
Шеф струке црно-белих јасан! Фенербахче је вечерас гостовао Партизану у Београдској арени. Гости су славили у Београду резултатом 99:87. После меча реч је имао тренер домаћих, Жељко Обрадовић. – Честитам Фенербахчеу, играли су… »
Обрадовић: Био сам шокиран кад сам чуо да Паркер неће играти
Спорт клуб 21.11.2025
Партизан је доживео тежак пораз од Фенербахчеа 87:99 (11:24, 28:32, 29:19, 19:24) у утакмици 12. кола Евролиге, а црно-бели су остали на учинку 4-8 у елитном континенталном такмичењу. После уводне речи Жељка Обрадовића на… »
Звиждуци и „нема везе“: Ево ко и шта чека вечите после пораза
Спорт клуб 21.11.2025
Порази за Партизан и Црвену звезду у 12. колу Евролиге - црно-бели се налазе међу најслабијим тимовима у европској елити после врло лошег старта сезоне, док су црвено-бели на деоби другог места упркос неуспеху. Променљиво… »
Табела после пораза Партизана и Звезде: Ево како сада стоје "вечити" у Евролиги
Мондо 21.11.2025
Партизан и Црвена звезда доживели су поразе у Евролиги овог петка и нису поправили своје позиције на табели Евролиге. Црно-бели су на домаћем терену изгубили од шампиона Европе Фенербахчеа, који је контролисао резултат од почетка… »
Табела Евролиге: Партизан тоне на дно, Звезда више није лидер
Курир 21.11.2025
Одиграни су сви мечеви 12. рунде Евролиге и поглед на табелу је следећи: Хапоел на врху, прати га Звезда, а Партизан је у доњем дому. Црвено-бели су сада на деоби другог места после пораза у Валенсији, док је Партизан пао на чак… »
Обрадовићеве речи о Паркеру које ће изазвати додатну буру: „Не знам…“
Нова 21.11.2025
Жељко Обрадовић, тренер Партизана, упитан је након утакмице против Фенербахчеа (99:87) о разлозима из којих Џабари Паркер није играо. Иако је само дан пред утакмицу изгледало као да ће Паркер, али и капитен Вања Маринковић… »
Биберовић: "Партизан ће изаћи на крај са овим - сви су од Жељка кренули" ВИДЕО
Б92 21.11.2025
Тарик Биберовић, кошаркаш Фенербахчеа, говорио је за медије након победе над Партизаном у Београду (99:87) у мечу 12. кола Евролиге. Турски репрезентативац је меч завршио са 14 поена, а добар део њих је направио у серији 14:0 са… »
Шарунас: "Цене ме јер сам Жељков пријатељ - против Звезде је другачије..."
Б92 21.11.2025
Тренер Фенербахчеа Шарунас Јасикевичиус изнео је своје утиске после меча са Партизаном. Фенерабахче је у 12. колу Евролиге у Београдској арени победио Партизан. "Честитам играчима и навијачима, важна је победа да с наставимо са… »
Звезда пала "на једну лопту" - ко је био добар, а ко лош? АНКЕТА
Б92 21.11.2025
Кошаркаши Црвене звезде су у 12. колу Евролиге поражени од Валенсије у Шпанији после веома неизвесне завршнице и утакмице на једну лопту. Кошаркаши Црвене звезде поражени су од Валенсје у гостима са 76:73. Кошаркаши Црвене звезде… »
Обрадовић о Паркеру: "Био сам шокиран..."
Б92 21.11.2025
Жељко Обрадовић, тренер кошаркаша Партизана, говорио је о изостанку Џабарија Паркера на утакмици 12. кола Евролиге и поразу од Фенербахчеа (99:87). Американац је пропустио меч против Асвела, али је требало да заигра против… »
Обрадовић: "Не губимо ми утакмице због телефона, то није била порука"
Б92 21.11.2025
Тренер Партизанан Жељко Обрадовић сумирао је утиске после дуела са Фенербахчеом у Београдској арени. Партизан је у 12. Евролиге поражен у Београду од Фенербахчеа 99:87. "Честитам Фенербахчеу играли су на нивоу на ком су играли… »
Партизан у Београду поражен од Фенербахчеа
Политика 21.11.2025
Турски тим прекинуо серију од два везана пораза против црно-белих у Београду. Кошаркаши Партизана поражени су вечерас у Београдској арени од екипе Фенербахчеа са 87:99 (11:24, 28:32, 29:19, 19:24), у утакмици 12. кола Евролиге… »
Табела Евролиге комплетирана после 12. кола: Звезда још увек у врху, Партизан се "срозао" на дно
Телеграф 21.11.2025
Кошаркаши Партизана и Црвене звезде одиграли су своје мечеве 12. кола Евролиге, а оба српска тима доживела су неугодне поразе. На једној страни, Партизан је дочекао актуелног шампиона Европе, екипу Фенербахчеа, а лоша прва… »
Обрадовић подигао глас на конференцији: "Не знам колико пута треба да вам кажем да мене то не занима"
Телеграф 21.11.2025
Није Жељко Обрадовић имао разлога за славље у петак вече, јер је Партизан одиграо лошу утакмицу против Фенербахчеа и доживео је осми пораз у Евролиги (99:87). Недуго након утакмице, Обрадовић се појавио пред медијима и на… »
Огласио се Обрадовић након новог пораза: Имали смо шансу, али не и стрпљења
Дневник 21.11.2025
Кошаркаши Партизана доживели су убедљив пораз од Фенербахчеа 99:87 у 12. колу Евролиге одиграном у Београду. – Играли смо боље у другом полувремену. Имали смо шансу да променимо ток утакмице. У кључним моментима нисмо имали… »
Партизан поново разочара, поражен од Фенера и то убедљиво
Еуроневс 21.11.2025
Кошаркаши Партизана доживели су нови пораз у Евролиги. Црно-бели су изгубили од Фенербахчеа са у 12. колу Евролиге са 99:87, чиме је настављена агонија тима који са клупе предводи Жељко Обрадовић. Пресликана слика од пре… »
Јантунен: "У оваквој атмосфери није потребна додатна мотивација"
Б92 21.11.2025
Микаел Јантунен, кошаркаш Фенербахчеа, изнео је утиске након тријумфа над Партизаном у мечу 12. кола Евролиге (99:87) у Београду. "Не треба вам додатна мотивација када играте у оваквој атмосфери. Ми полако проваљујемо шта морамо… »
ЖОЦ се огласио после новог пораза: "У кључним моментима..."
Б92 21.11.2025
Тренер Партизана Жељко Обрадовић изнео је прве утиске после меча са Фенербахчеом. Црно-бели су поражени у Београду од Фенербахчеа резултатом 99:87, у 12. колу Евролиге. "Играли смо боље у другом полувремену. Имали смо шансу да… »
"Код Жељка нисмо смели да користимо телефон": Мели о правилима у свлачионици које и данас памти
Мондо 21.11.2025
Играч Фенербахчеа Николо Мели (34) јавно је говорио о гласинама везаним за долазак у Партизан. Открио је Италијан да је било контакта између Парног ваљка и њега, али до сарадње није дошло, а онда је говорио и о правилима… »
Вести дана »
Реакције на изјаву министарке Снежане Пауновић о етничком чишћењу
Наслови.аи пре 6 минутајош 98 повезаних
Супер уторак за проширење ЕУ: Напредак кандидата и статус Србије
Наслови.аи пре 16 минутајош 57 повезаних
Због Дана жалости у Нишу, станари Борске одлажу заказани протест
Јужне вести пре 3 сатајош 37 повезаних
Ухапшен бивши хрватски фудбалски репрезентативац, сумња се на корупцију
BBC News пре 4 сатијош 29 повезаних