Повезане вести

(ВИДЕО) Погледајте неспоразум Калинића и Милер-Мекинтајера који је Звезду коштао пораза у Валенсији

(ВИДЕО) Погледајте неспоразум Калинића и Милер-Мекинтајера који је Звезду коштао пораза у Валенсији

Данас 21.11.2025
Кошаркаши Црвене звезде поражени су од Валенсије у Шпанији са 76:73, у оквиру 12. кола Евролиге. Звезда је имала двоцифен заостатак на полувремену, али на крају су били врло близу победе. – Ово је кошарка, имали смо одлично… »
Џонс: "Бољи смо тим него што то показујемо" ВИДЕО

Џонс: "Бољи смо тим него што то показујемо" ВИДЕО

Б92 21.11.2025
Кошаркаш Партизана Тајрик Џонс је изнео утиске после пораза од Фенербахчеа. Црно-бели су претрпели пораз од турског тима у "Београдској арени, резултатом 99:87, у оквиру 12. кола Евролиге. Тајрик је блистао са 18 поена уз три… »
Хаос у Арени, Тајрик Џонс побеснео и умало се потукао са навијачем после Фенера, Гробари показали уз кога су

Хаос у Арени, Тајрик Џонс побеснео и умало се потукао са навијачем после Фенера, Гробари показали уз кога су

Телеграф 21.11.2025
Кошаркаши Партизана доживели су нови пораз у Евролиги пошто су на свом терену поражени од актуелног шампиона Европе, екипе Фенербахчеа, 99:87 у мечу 12. кола Евролиге, а сам крај меча обележио је сукоб Тајрика Џонса и једног од… »
"Не знам стварно, нисам толико паметан": Занимљива изјава Покушевског на једно питање после Фенера

"Не знам стварно, нисам толико паметан": Занимљива изјава Покушевског на једно питање после Фенера

Телеграф 21.11.2025
Као за већину кошаркаша Партизана, не рачунајући Стерлинга Брауна и Тајрика Џонса, тако је и за Алексеја Покушевског дуел против Фенербахчеа (99:87) био за заборав! Репрезентативац Србије, који ће се у среду прикључити… »
Обрадовић: Верујем да посао радим на најбољи начин, ако неко мисли да то није довољно, разговараћемо

Обрадовић: Верујем да посао радим на најбољи начин, ако неко мисли да то није довољно, разговараћемо

РТС 21.11.2025
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић након пораза од Фенербахчеа истакао је да је пресудило лоше прво полувреме и лоше одлуке у завршници, као и то да не зна зашто нису играли Паркер и Маринковић. Изгубио је Партизан шесту… »
Обрадовић не зна зашто Паркер није играо?! ''Био сам шокиран! Вања? Вероватно бол у леђима''

Обрадовић не зна зашто Паркер није играо?! ''Био сам шокиран! Вања? Вероватно бол у леђима''

Спортске.нет 21.11.2025
Како се и очекивало, тренер Партизана Жељко Обрдаовић је после новог пораза његовог тима у Евролиги (87:99 против Фенербахчеа у ''Београдској арени'') имао још један дуг разговор са новинарима на прес конференцији. Како… »
Саша Обрадовић: Кључ меча је био велики број изгубљених лопти

Саша Обрадовић: Кључ меча је био велики број изгубљених лопти

РТС 21.11.2025
Тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић изјавио је после пораза од Валенсије да је кључ меча био у великом броју изгубљених лопти и грешкама у завршници. Кошаркаши Црвене звезде поражени су у Валенсији од домаћина 76:73 у… »
Покушевски: "Не знам, нисам толико паметан" ВИДЕО

Покушевски: "Не знам, нисам толико паметан" ВИДЕО

Б92 21.11.2025
Кошаркаш Партизана Алексеј Покушевски био је кратак после пораза од Фенербахчеа. Шампион Европе славио је у Београдској арени резултатом 99:87. "Лоше смо кренули утакмицу као и прошли против Асвела. После смо океј играли у другом… »
Тајрик Џонс коментарисао пораз, па открио шта је излаз из кризе: "Свако мора да се погледа у огледало..."

Тајрик Џонс коментарисао пораз, па открио шта је излаз из кризе: "Свако мора да се погледа у огледало..."

Телеграф 21.11.2025
Видео: Тајрик Џонс после пораза Партизана. Кошаркаши Партизана доживели су нови пораз у Евролиги, пошто су у 12. колу у Београдској арени поражени од екипе Фенербахчеа са 99:87. Практично од првог минута па до самог краја, гости… »
ВИДЕО Обрадовић никада није добио овакве овације у Арени као сада

ВИДЕО Обрадовић никада није добио овакве овације у Арени као сада

Нова 21.11.2025
Жељко Обрадовић, тренер Партизана, добио је гласне и јако дуге овације са трибина Београдске арене пред меч 12. кола Евролиге. Партизан је у 12. колу елитног такмичења играо против Фенербахчеа, а навијачи су дали никада већу… »

Вести дана »