Povezane vesti

(VIDEO) Pogledajte nesporazum Kalinića i Miler-Mekintajera koji je Zvezdu koštao poraza u Valensiji

(VIDEO) Pogledajte nesporazum Kalinića i Miler-Mekintajera koji je Zvezdu koštao poraza u Valensiji

Danas pre 1 dan
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Valensije u Španiji sa 76:73, u okviru 12. kola Evrolige. Zvezda je imala dvocifen zaostatak na poluvremenu, ali na kraju su bili vrlo blizu pobede. – Ovo je košarka, imali smo odlično defanzivno drugo poluvreme, na… »
Džons: "Bolji smo tim nego što to pokazujemo" VIDEO

Džons: "Bolji smo tim nego što to pokazujemo" VIDEO

B92 pre 1 dan
Košarkaš Partizana Tajrik Džons je izneo utiske posle poraza od Fenerbahčea. Crno-beli su pretrpeli poraz od turskog tima u "Beogradskoj areni, rezultatom 99:87, u okviru 12. kola Evrolige. Tajrik je blistao sa 18 poena uz tri skoka i dve asistencije… »
Haos u Areni, Tajrik Džons pobesneo i umalo se potukao sa navijačem posle Fenera, Grobari pokazali uz koga su

Haos u Areni, Tajrik Džons pobesneo i umalo se potukao sa navijačem posle Fenera, Grobari pokazali uz koga su

Telegraf pre 1 dan
Košarkaši Partizana doživeli su novi poraz u Evroligi pošto su na svom terenu poraženi od aktuelnog šampiona Evrope, ekipe Fenerbahčea, 99:87 u meču 12. kola Evrolige, a sam kraj meča obeležio je sukob Tajrika Džonsa i jednog od navijača. Naime, posle… »
"Ne znam stvarno, nisam toliko pametan": Zanimljiva izjava Pokuševskog na jedno pitanje posle Fenera

"Ne znam stvarno, nisam toliko pametan": Zanimljiva izjava Pokuševskog na jedno pitanje posle Fenera

Telegraf pre 1 dan
Kao za većinu košarkaša Partizana, ne računajući Sterlinga Brauna i Tajrika Džonsa, tako je i za Alekseja Pokuševskog duel protiv Fenerbahčea (99:87) bio za zaborav! Reprezentativac Srbije, koji će se u sredu priključiti nacionalnom timu, ubacio je samo… »
Obradović: Verujem da posao radim na najbolji način, ako neko misli da to nije dovoljno, razgovaraćemo

Obradović: Verujem da posao radim na najbolji način, ako neko misli da to nije dovoljno, razgovaraćemo

RTS pre 5 sati
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović nakon poraza od Fenerbahčea istakao je da je presudilo loše prvo poluvreme i loše odluke u završnici, kao i to da ne zna zašto nisu igrali Parker i Marinković. Izgubio je Partizan šestu od poslednjih sedam… »
Obradović ne zna zašto Parker nije igrao?! ''Bio sam šokiran! Vanja? Verovatno bol u leđima''

Obradović ne zna zašto Parker nije igrao?! ''Bio sam šokiran! Vanja? Verovatno bol u leđima''

Sportske.net pre 5 sati
Kako se i očekivalo, trener Partizana Željko Obrdaović je posle novog poraza njegovog tima u Evroligi (87:99 protiv Fenerbahčea u ''Beogradskoj areni'') imao još jedan dug razgovor sa novinarima na pres konferenciji. Kako objašnjava ''minus 14'' na… »
Saša Obradović: Ključ meča je bio veliki broj izgubljenih lopti

Saša Obradović: Ključ meča je bio veliki broj izgubljenih lopti

RTS pre 5 sati
Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović izjavio je posle poraza od Valensije da je ključ meča bio u velikom broju izgubljenih lopti i greškama u završnici. Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Valensiji od domaćina 76:73 u utakmici 12. kola… »
Pokuševski: "Ne znam, nisam toliko pametan" VIDEO

Pokuševski: "Ne znam, nisam toliko pametan" VIDEO

B92 pre 5 sati
Košarkaš Partizana Aleksej Pokuševski bio je kratak posle poraza od Fenerbahčea. Šampion Evrope slavio je u Beogradskoj areni rezultatom 99:87. "Loše smo krenuli utakmicu kao i prošli protiv Asvela. Posle smo okej igrali u drugom poluvremenu, ali nije… »
Tajrik Džons komentarisao poraz, pa otkrio šta je izlaz iz krize: "Svako mora da se pogleda u ogledalo..."

Tajrik Džons komentarisao poraz, pa otkrio šta je izlaz iz krize: "Svako mora da se pogleda u ogledalo..."

Telegraf pre 5 sati
Video: Tajrik Džons posle poraza Partizana. Košarkaši Partizana doživeli su novi poraz u Evroligi, pošto su u 12. kolu u Beogradskoj areni poraženi od ekipe Fenerbahčea sa 99:87. Praktično od prvog minuta pa do samog kraja, gosti iz Turske su imali… »
VIDEO Obradović nikada nije dobio ovakve ovacije u Areni kao sada

VIDEO Obradović nikada nije dobio ovakve ovacije u Areni kao sada

Nova pre 8 sati
Željko Obradović, trener Partizana, dobio je glasne i jako duge ovacije sa tribina Beogradske arene pred meč 12. kola Evrolige. Partizan je u 12. kolu elitnog takmičenja igrao protiv Fenerbahčea, a navijači su dali nikada veću podršku timu. Pogotovo je… »

Vesti dana »