Povezane vesti

Danica Grujičić: Srbija može da opstane samo ako mladi ostanu u zemlji

Danica Grujičić: Srbija može da opstane samo ako mladi ostanu u zemlji

In medija 22.11.2025
Nekadašnja ministarka zdravlja, lekar Danica Grujičić izjavila je da Srbija može da se razvija samo ako mladi ostanu u njoj, napominjući da je to biti ili ne biti za ovu zemlju. –Mi imamo situaciju da se pojavila, nekim čudom, jedna generacija mladih… »
Danica Grujičić: Ovo je biti ili ne biti za Srbiju

Danica Grujičić: Ovo je biti ili ne biti za Srbiju

Ozon press 22.11.2025
„Ako volite zemlju u kojoj živite, ako volite svoj narod i ako vam je stalo da se ova zemlja razvija, a ova zemlja se može razvijati samo ako mladi u njoj ostanu. Mi imamo situaciju da se pojavila, nekim čudom, jedna generacija mladih ljudi koja odgovara… »
Grujičić: Srbija može da opstane samo ako mladi ostanu u zemlji

Grujičić: Srbija može da opstane samo ako mladi ostanu u zemlji

Radio 021 22.11.2025
Nekadašnja ministarka zdravlja, lekar Danica Grujičić izjavila je da Srbija može da se razvija samo ako mladi ostanu u njoj, napominjući da je to biti ili ne biti za ovu zemlju. "Mi imamo situaciju da se pojavila, nekim čudom, jedna generacija mladih… »
Grujičić: Ova generacija mladih je kao ona koja je 1914. branila Srbiju

N1 Info 22.11.2025
Nekadašnja ministarka zdravlja, lekar Danica Grujičić izjavila je da Srbija može da se razvija samo ako mladi ostanu u njoj, napominjući da je to biti ili ne biti za ovu zemlju. "Mi imamo situaciju da se pojavila, nekim čudom, jedna generacija mladih… »
Danica Grujičić: „Ako izgubimo ovu generaciju mladih, Srbije neće biti – to je biti ili ne biti za ovu zemlju“

Danica Grujičić: „Ako izgubimo ovu generaciju mladih, Srbije neće biti – to je biti ili ne biti za ovu zemlju“

Serbian News Media 22.11.2025
Nekadašnja ministarka zdravlja, lekar Danica Grujičić izjavila je da Srbija može da se razvija samo ako mladi ostanu u njoj, napominjući da je to biti ili ne biti za ovu zemlju. „Mi imamo situaciju da se pojavila, nekim čudom, jedna generacija mladih… »

Novi magazin 22.11.2025
INTERVJU Danica Grujičić: Ako izgubimo ovu generaciju, nas neće biti, ovo je biti ili ne biti za Srbiju

INTERVJU Danica Grujičić: Ako izgubimo ovu generaciju, nas neće biti, ovo je biti ili ne biti za Srbiju

Danas 22.11.2025
„Ako volite zemlju u kojoj živite, ako volite svoj narod i ako vam je stalo da se ova zemlja razvija, a ova zemlja se može razvijati samo ako mladi u njoj ostanu. Mi imamo situaciju da se pojavila, nekim čudom, jedna generacija mladih ljudi koja odgovara… »

Vesti dana »