Povezane vesti

Grujičić: Srbija može da opstane samo ako mladi ostanu u zemlji

Grujičić: Srbija može da opstane samo ako mladi ostanu u zemlji

Radio 021 pre 44 minuta
Nekadašnja ministarka zdravlja, lekar Danica Grujičić izjavila je da Srbija može da se razvija samo ako mladi ostanu u njoj, napominjući da je to biti ili ne biti za ovu zemlju. "Mi imamo situaciju da se pojavila, nekim čudom, jedna generacija mladih… »
Grujičić: Ova generacija mladih je kao ona koja je 1914. branila Srbiju

N1 Info pre 1 sat
Nekadašnja ministarka zdravlja, lekar Danica Grujičić izjavila je da Srbija može da se razvija samo ako mladi ostanu u njoj, napominjući da je to biti ili ne biti za ovu zemlju. "Mi imamo situaciju da se pojavila, nekim čudom, jedna generacija mladih… »
Danica Grujičić: „Ako izgubimo ovu generaciju mladih, Srbije neće biti – to je biti ili ne biti za ovu zemlju“

Danica Grujičić: „Ako izgubimo ovu generaciju mladih, Srbije neće biti – to je biti ili ne biti za ovu zemlju“

Serbian News Media pre 1 sat
Nekadašnja ministarka zdravlja, lekar Danica Grujičić izjavila je da Srbija može da se razvija samo ako mladi ostanu u njoj, napominjući da je to biti ili ne biti za ovu zemlju. „Mi imamo situaciju da se pojavila, nekim čudom, jedna generacija mladih… »

Novi magazin pre 1 sat
INTERVJU Danica Grujičić: Ako izgubimo ovu generaciju, nas neće biti, ovo je biti ili ne biti za Srbiju

INTERVJU Danica Grujičić: Ako izgubimo ovu generaciju, nas neće biti, ovo je biti ili ne biti za Srbiju

Danas pre 2 sata
„Ako volite zemlju u kojoj živite, ako volite svoj narod i ako vam je stalo da se ova zemlja razvija, a ova zemlja se može razvijati samo ako mladi u njoj ostanu. Mi imamo situaciju da se pojavila, nekim čudom, jedna generacija mladih ljudi koja odgovara… »

Vesti dana »